Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je propustio!

Dok on tipka na mobitelu, prekrasan događaj odvija se pola metra dalje

kit
Foto: Instagram/Eric Smith
05.02.2015.
u 20:26

"Stvarno je šteta što je propustio takav prekrasan trenutak", rekao je fotograf Eric Smith

Neki ljudi su zaista posvećeni komunikaciji na mobitelu.

Fotograf Eric Smith snimio je fotografiju na kojoj muškarac gleda u svoj mobitel dok ogroman kit prolazi pokraj njegove jedrilice kod kalifornijske plaže Redondo, piše Huffington Post.  

Smith je fotografiju nezainteresiranog muškarca prošlog tjedna stavio na Instagram. "Bio sam oko 15 metara udaljen od jedrilice kada je kit s mladim prošao pokraj nje. Muškarac niti u jednom trenutku nije skinuo pogled s mobitela. Žena na pramcu fotografirala je kita, ali muškarac ga nije primijetio", napisao je u komentarima Smith.

 

 

A sign of the times.

A photo posted by E. Smith (@esmith_images) on

"Stvarno je šteta što je propustio takav prekrasan trenutak koji se događao samo pola metra od njega", rekao je Smith za ABC News.

>>Znatiželjan kit turistkinji odlučio 'dati pet'

>>Neočekivan prizor: Ogromni kit izronio iz vode i uplašio kajakašice

Komentara 23

HO
howyesnozdravko
07:13 06.02.2015.

Gleda čovjek Finine stranice glede otpisa dugova

OK
okozaoko
09:56 06.02.2015.

Čitajući ove kretenske komentare čovjek shvati da živi u zemlji primitivnih zombija koji nisu u stanju skinuti fokus sa samih sebe ni na trenutak. Ako nemate za reći ništa normalno, suzdržite se od komentiranja!

AU
autoritet
11:32 06.02.2015.

Čovjek gleda što su danas objavile Tatjana Jurić i Nives Celzijus, te povijesne objave su ipak važnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije