Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBRIZGALI MU DEZINFICIJENS

Djelatnik čakovečke bolnice nakon tragedije: Premalo nas je, pucamo po šavovima!

Županijska bolnica Čakovec
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
01.10.2020.
u 10:18

U Županijskoj bolnici Čakovec u utorak je preminuo 62-godišnji pacijent kojem je pogreškom intravenozno ubrizgano pogrešno sredstvo, navodno dezinficijens. Pogriješila je medicinska sestra. U tijeku je istraga

Sestre i tehničari nisu roboti i ne mogu obavljati toliko poslova odjednom koje bi moralo obavljati više zdravstvenih djelatnika! Naš posao je stresan i izuzetno odgovoran, što i sam mogu potvrditi. U mnogo slučajeva smo čarobnjaci koji ni iz čega ili uz minimum sredstava rade fantastičan posao, čak iznad svojih mogućnosti.

Teško mi je ovo čitati te ne mogu zamisliti kako je obitelji preminuloga, a ni kako se tek osjeća naša kolegica! Ministre Berošu, ali i svi vodeći ljudi iz brda udruga, sindikata i drugih sestrinskih udruženja, shvatite da nas je premalo, pucamo po šavovima. Ne poštuje nas se shodno našim kompetencijama, niti nas se u konačnici financijski ne vrednuje na dostojan način.

I da, sestre/tehničari nemaju pravo na pogrešku, napisao je Saša Rakić, prvostupnik sestrinstva koji radi u Županijskoj bolnici Čakovec, u kojoj je u utorak preminuo 62-godišnji pacijent kojem je pogreškom intravenozno ubrizgano pogrešno sredstvo, navodno dezinficijens. Pogriješila je medicinska sestra. U tijeku je istraga.

 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
10:49 01.10.2020.

pucate po savovima i ljudima zbog toga spricate otrove?Niste vi blagajnice u konzumu pa da krivo vratite novac..vi ste da lijecite ljude vi morate biti nadljudi

PS
Petar.Stijena
10:43 01.10.2020.

Iz prve ruke znam kolike su place i kakve su benicicije... iznad svakog prosjeka! znam da se i radi puno! Ali volio bih da svaki tehnicar ode raditi kod privatnika pa da vidi kako je tamo, jer svi nakon srednje skole pocnu radit i ne znaju sta je drugi posao. Greska se moze svakome dogoditi, ali ne opravdavajete pogresku!

DU
Deleted user
10:25 01.10.2020.

Ako ti je tesko, odi u konzum za 3000kn i uzivaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije