Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐENA LIJEČNICA STABILNO

Detalji strašnog slučaja u Virovitici: Napad na psihijatricu trajao je čak pola sata. Policiju pozvali susjedi

Bjelovar: Održana javna tribina za branitelje oboljele od PTSP-a
Damir Spehar/PIXSELL
28.01.2023.
u 20:09

Ozlijeđena je liječnica za sada stabilno, kaže nam dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijema Opće bolnice Virovitica

Vijest o strašnom incidentu u Virovitici u kojem je ozlijeđena poznata psihijatrica prim.mr.sc. Elvira Koić snažno je odjeknula u županiji, ali i daljem zemlje. Liječnica je napadnuta u svojoj privatnoj ordinaciji, na nju je nasrnula pacijentica i ozlijedila je nožem. Koić je završila u bolnici i nije u životnoj opasnosti. Napadačica je privedena. 

O napadu se oglasila i policijska uprava virovitičko-podravske županije koja je tek šturo priopćila da se incident dogodio: 

- U subotu oko 17,15 sati u Virovitici došlo je do napada nožem od strane 37-godišnjakinje koja je nanijela ozljede 58-godišnjakinji. Vezano za navedeno policijski službenici su uz uporabu sredstava prisile uhitili 37-godišnjakinju, te je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja - izvijestila je policija.

Ozlijeđena je liječnica za sada stabilno, kaže nam dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijema Opće bolnice Virovitica.

- Ima višestruke ubode gotovo po cijelome tijelu, uglavnom su to površinske ozljede, no teško je procijeniti koliko je krvi izgubila. Primljena je na Odjel kirurgije, a hoće li biti potrebna ikakva operacija, odlučit će kirurzi - rekla nam je dr. Frljević.

Kako neslužbeno doznajemo, napad pacijentice na psihijatricu trajao je čak pola sata, a policiju su pozvali susjedi koji su čuli da se nešto događa. Iako je subota popodne, liječnica je radila u svojoj privatnoj praksi.

Komentara 1

KA
karijes
20:32 28.01.2023.

Sve je tako jednostavno i jasno tko je kriv, no u realnosti često je drugačije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije