Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave

Ciklona Feliks donosi nove probleme: U zaleđu Trogira palo 191 litara kiše

Šibenik poplava
Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.12.2014.
u 09:43

DHMZ najavljuje da će i današnji dan diljem Hrvatske biti obilježen većinom oblačnim vremenom, a u Dalmaciji se ponegdje očekuju obilnije padaline uz grmljavinu.

Na vrijeme u Dalmaciji i dalje djeluje sredozemna ciklona koju je Crometeo tim nazvao Feliks, a jučer tijekom poslijepodneva i večeri donijela je grmljavinske kišne oblake koji su se zadržavali na području od Šibenika do Trogira, gdje je palo najviše kiše, piše Crometeo.

Do sinoć u 23 sata na postaji Ljubitovica u zaleđu Trogira jučer je palo 191 litara kiše. U samo sat vremena najintenzivnijeg nevremena palo je čak 70 litara kiše. Pod vodom su se u večernjim satima našla područja od Trogira do Marine, a u Marini je voda poplavila sve do rive. Velike štete od poplave nastale su i u zaleđu Trogira. Obilna kiša padala je i na šibenskom području.

DHMZ najavljuje da će i današnji dan diljem Hrvatske biti obilježen većinom oblačnim vremenom, a u Dalmaciji se ponegdje očekuju obilnije padaline uz grmljavinu. "Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana puhat će slaba i umjerena bura i istočnjak, a drugdje na Jadranu umjereno do jako jugo. Najviša temperatura zraka u unutrašnjosti uglavnom od 2 do 7, na sjevernom Jadranu od 10 do 15, a u Dalmaciji od 13 do 18 °C", pišu iz DHMZ-a.

>>Pogledajte kakvo nam vrijeme donosi prosinac

>>Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje iduća 3 mjeseca

Komentara 2

Avatar Tarabic
Tarabic
10:51 05.12.2014.

Damn

Avatar arkadas
arkadas
11:34 05.12.2014.

Cizme kabanice i kisobrane na dohvat ruke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije