Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE LUĐE

Britanci se toliko opijaju na ovom party otoku da policajci odbijaju premještaj

ibiza
Foto: Pixsell
1/13
28.01.2017.
u 15:00

Prošle godine gotovo 17 milijuna Britanaca posjetilo je Ibizu, Mallorcu i Menorcu

Španjolska policija odbija premještaj na Ibizu tvrdeći da se turisti iz Velike Britanije toliko opijaju da rade velike nerede, a imaju i seksualne odnose na plažama. Službenici kažu da je čuvanje 750 tisuća Britanaca nezahvalan posao te da je na otoku zasad dostupan samo 241 policijski službenik.

Stanje se pogoršalo do te mjere da je ministar vanjskih poslova, Jose Manuel Ignacio Zoido naglasio da je nedostatak policije problem od glavnog prioriteta. Policajcima, koji tijekom ljeta zarađuju oko 1600 eura mjesečno, ne isplati se raditi na otoku jer im svi troškovi odlaze na smještaj. 

Prošle godine gotovo 17 milijuna Britanaca posjetilo je Ibizu, Mallorcu i Menorcu, kako piše Daily Mail. Španjolska želi privući bogatije turiste koji praznike nebi provodili trošeći novce samo u klubovima ili barovima. Lokalne vlasti Benidorma prijavile su svoj grad za uvrštavanje na listu svjetske baštine UNESCO-a kako bi time pridobili još više turista.

>> Znanstvenici pronašli gen koji nas tjera na opijanje

Komentara 3

SN
snajper
16:38 28.01.2017.

Pa nek se dogovore sa UK nek posalju svoje policajce nek paze na njih. U cemu je problem. Mislim da je u intetesu UK da vide u cemu je problem i zastite mlade ljude na vrijeme. A kontakt je najbolji saveznik

Avatar pendreck
pendreck
17:15 28.01.2017.

da policajcima ukljuce/srede smjestaj dosli bi rado na otok tijekom sezone. Osobito oni bez obitelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije