Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova dužnost

Borovec više nije glasnogovornik MUP-a, postao Ostojićev savjetnik

krunoslav borovec
Antonio Bronić/PIXSELL
03.01.2012.
u 16:07

Krunoslav Borovec s današnjim je danom, rješenjem ministra unutarnjih poslova, imenovan na radno mjesto savjetnika ministra

Krunoslav Borovec imenovan je na radno mjesto savjetnika ministra Ranka Ostojića te stoga više neće obavljati poslove glasnogovornika MUP-a i načelnika Odjela za odnose s javnošću kabineta ministra, navodi se u priopćenju.

– Koristim priliku da vam zahvalim na ukupnoj dosadašnjoj suradnji, ostvarenoj u proteklih nekoliko godina. U tom razdoblju uspjeli smo uspješno razvijati partnerske odnose ministarstva i medija u čemu je bila iznimno značajna i vaša pomoć – zahvalio je Borovec novinarima u priopćenju.

Komentara 42

OB
-obrisani-
18:00 03.01.2012.

. ...prvi korak- \"savjetnik\" ...drugi korak- bivši djelatnik ...

VO
VolimZagreb
20:57 03.01.2012.

dakle sada imam jednog savjetnika više. Toliko o smanjenju zaposlenih u javnoj upravi.

64
64goran64
19:03 03.01.2012.

Dobar izbor.Profić.Palac gore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije