Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Borovec: Harčević nije imao čelnu poziciju u policiji

09.11.2008.
u 16:14

Načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec reagirao je danas na medijske napise o predaji Arsena Harčevića, navodnog bivšeg šefa Odjela za droge Policijske uprave sisačko-moslavačke, istaknuvši kako se Harčević još 13. listopada sam javio u Varaždinski zatvor, te kako nikada nije radio na čelnoj poziciji u policiji.

U izjavi za Hrvatski radio Borovec je rekao kako se "Arsen Harčević 13. listopada ove godine u pratnji svog odvjetnika javio u zatvor u Varaždinu, a na temelju tjeralice koju je za njim raspisao Općinski sud u Čakovcu zbog kaznenog djela izbjegavanja carinskog nadzora".

Dodao je da se "od tada Harčević nalazi u zatvoru i policija prema njemu nije imala postupanja".

Demantirajući medijske tvrdnje kako je riječ o osobi koja je imala neku od čelnih pozicija u policiji, Borovec je rekao kako je Arsen Harčević 2000. godine sporazumno raskinuo radni odnos s Ministarstvom unutarnjih poslova.

"On nikada nije imao čelnu poziciju. Radio je više godina unutar krim-policije kao službenik za obrade razne vrste kriminaliteta, a kraće vrijeme bio je voditelj Odsjeka uslužnih poslova, dakle pratećih službi unutar sisačko-moslavačke Policijske uprave", naglasio je za Hrvatski radio Borovec.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije