Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
britanski monstrum

Bivšu djevojku izbo 75 puta 12 dana nakon prekida: Dobio 26 godina zatvora

Foto: GettyImages
13.06.2019.
u 18:10

Nasilno ponašanje su iskusile i druge Stimpsonove bivše djevojke. Uvidom u policijska izvješća u Staffordshireu gdje je živjela prva napadnuta djevojka vidljivo je da je policija izignorirala optužbe djevojke Alexandre Dale kojoj je nakon spoja prijetio porukama te izbušio gume na autu njene majke

Čak 75 puta je Joshua Stimpson nožem ubo svoju bivšu djevojku Molly McLaren koju je upoznao preko Tindera. Opsesivni poremećeni 27-godišnjak je za ovo brutalno ubojstvo koje se dogodilo u autu djevojke ispred trgovačkog centra u Kentu dobio kaznu od najmanje 26 godina zatvora.

Molly i Joshua su se upoznali na Tinderu 2016. godine, a prekinuli su u lipnju iduće godine. Nakon prekida Joshua se neprestano javljao bivšoj djevojci te ostavljao bezobrazne komentare ispod njenih objava na društvenim mrežama. Samo 12 dana nakon prekida, 29. lipnja, fizički je nasrnuo na djevojku te joj nožem oduzeo život, prenosi Mirror.

Nasilno ponašanje su iskusile i druge Stimpsonove bivše djevojke. Uvidom u policijska izvješća u Staffordshireu gdje je živjela prva napadnuta djevojka vidljivo je da je policija izignorirala optužbe djevojke Alexandre Dale kojoj je nakon spoja prijetio porukama te izbušio gume na autu njene majke. Policija je nakon incidenta rekla da nema dovoljno dokaza za tužbu, poslala je Stimpsonu poruku da se kloni djevojke, a djevojci da ne istupa u javnost s detaljima prijetnji.

Iako je upozoren Stimpson se ponovno javio djevojci te joj zaprijetio da će je izbosti i udaviti.

Nakon što se Stimpson preselio u Kent, policija iz Staffordshira nije obavijestila kolege iz Kenta o nasilnoj prošlosti ovog mladića.

Nakon tragedije policija u Staffordshireu 2016. promijenila je svoju politiku, što znači da su sada dužnosnici dužni zabilježiti uhođenje kao zločin, čak i ako žrtve ne žele nastaviti s tužbom.

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
zokimo
22:16 13.06.2019.

Samo što će naš Komšić dobit možda 10 godina, manijak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije