Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVE U TIJEKU

Biramo NajAdvent 2022.: Prijavite svoj Advent i krenite u osvajanje Zlatnog bora

Biramo NajAdvent 2022
25.11.2022.
u 07:00

Ususret blagdanima Večernji list organizira izbor najljepšeg Adventa u Hrvatskoj u kojem ćemo nagraditi tri najbolja Adventa po izboru čitatelja i tri najbolja Adventa po izboru žirija

Odbrojavamo dane do početka Adventa, najčarobnijeg perioda u godini kada se destinacije diljem Hrvatske pretvaraju u idilične lokacije prepune bajkovitih događanja koja jedva čekamo posjetiti.

Pripreme za najčarobnije Advente diljem Hrvatske već su u punom jeku, a Večernji list u suradnji s partnerima ususret blagdanima organizira novi projekt – NajAdvent, izbor najljepšeg Adventa u Hrvatskoj. Nominirani će biti Adventi čiji organizatori prijave svoje sudjelovanje, a o pobjednicima će odlučiti glasovi čitatelja i žirija.

Prijave se primaju na e-mail najadvent@vecernji.net putem kojeg zainteresirani mogu dobiti sve informacije o uvjetima sudjelovanja. Prijave su otvorene, a glasovanje za NajAdvent 2022. kreće od 12. prosinca 2022. do 8. siječnja 2023.. Pobjednike ćemo proglasiti 16. siječnja 2023., a osim titule NajAdventa 2022., osvojit će vrijedne statue Zlatnog, Srebrnog i Brončanog bora.

Od studenog 2022. do siječnja 2023. u Večernjem listu, na portalu Vecernji.hr i na posebnoj mikrostranici projekta Najadvent.hr predstavit ćemo nominirane Advente sa svim posebnostima i programima koje nude. Kao središnje mjesto projekta, web stranica Najadvent.hr objedinjavat će sve informacije o nominiranima, uz premijerne najave adventskih događanja popraćene bogatim foto i video galerijama, koje će čitateljima služiti kao putokazi koje Advente posjetiti.

Biramo tri najbolja Adventa po izboru čitatelja i tri najbolja Adventa po izboru žirija, a one koji prikupe najviše glasova, Večernji list okrunit će titulom NajAdventa 2022. godine i nagraditi vrijednim statuama Zlatnog, Srebrnog i Brončanog bora.

Prijave su u tijeku, stoga pozivamo zainteresirane gradove, općine, turističke zajednice i sve ostale da prijave svoj Advent i krenu u osvajanje Zlatnog bora!

Ovi Adventi su se već prijavili, požurite i vi!

CRIKVENICA
KARLOVAC
KAŠTELA
KOPRIVNICA
KRIŽEVCI
OPATIJA
OSIJEK
POPOVAČA
PULA
RAB
ROVINJ
SAMOBOR
SINJ
SPLIT
TRILJ
VELIKA GORICA
VINKOVCI

Čitatelje očekuju vrijedne nagrade u sklopu adventskog nagradnog natječaja, stoga pratite objave u Večernjem listu i na portalu Vecernji.hr, posjetite web stranicu Najadvent.hr i dajte svoj glas za najljepši Advent u Hrvatskoj!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije