Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Rijeci

Automobil sletio u provaliju duboku 60 metara, jedna osoba je poginula

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/10
06.08.2017.
u 09:41

Do voe teške prometne nesreće došlo je jutro oko 3.40 sati, a detalji nesreće biti će poznati nakon policijskog očevida.

Rano jutros došlo je do teške prometne nesreće u Rijeci i u kojoj je jedna osoba poginula.

U ulici Franje Račkog koja spaja Rijeku i Orehovicu i koja se nadvija nad kanjon Rječine, piše portal Riječanin, jedno vozilo je probilo zaštitnu ogradu i sletjelo u provaliju koja je duboka 6o-ak metara.

Nesreća se dogodila oko 3.40 sati, a policija obavlja očevid nakon kojeg će biti lakše utvrditi što je uzrok ovoj tragičnoj nesreći. 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
10:07 06.08.2017.

Osobno mislim da bi tek tada pogriješio! No, to je prošlost! Vi ste pogrešili kada ste htijeli ostvariti Srpski san, "veliku srbiju", niste marili za Srbe u Hrvatskoj! A Srbi u to vrijeme, prije "balvan revolucije" mogli su Tuđmanu poslati neku svoju delegaciju (govorim o Hrvatskim Srbima) da se dogovore o suživotu, no Milošević je htio rat, a nije trebalo ni početi ratovati! Ovako ste dobili po tamburi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije