Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Buzetu

Arheologinju zatrpala zemlja, spasili je radnici

arheološka istraživanja
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
13.03.2019.
u 14:33

Na mjesto događaja stigli su vatrogasci i djelatnici policije te su je izvukli, a potom ju je Hitna odvezla u bolnicu u Rijeci

Tijekom radova na proširenju gradskog groblja u Buzetu arheologinju je zatrpala zemlja.Do urušavanja zemlje došlo je prilikom njenog ulaska u iskop kako bi postavila oznaku, a u pomoć su joj odmah priskočili radnici koji su ručno otkopali zemlju s njena gornjeg dijela tijela i omogućili joj da diše, javlja 24 sata.

Na mjesto događaja stigli su vatrogasci i djelatnici policije te su je izvukli, a potom ju je Hitna odvezla u bolnicu u Rijeci.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović kazala je kako se nesreća dogodila u srijedu oko 8.20 sati te da se radi o ženi od 39 godina. Nije životno ugrožena i trenutno nemamo informaciju o njezinim ozljedama, rekla je Vitasović.

Video: Stižu veće kazne u prometu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije