Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje moćnicima

Anonymousi planiraju 'marš milijun maski'

Anonymous
Sanjin Strukić/PIXSELL
09.10.2013.
u 08:27

Kako je najavljeno, na dan okupljanja trebalo bi se raspravljati, između ostalog, o vladinim reformama, farmaceutskoj industriji i uporabi genetski modificirane hrane.

Ulicama Washingtona idućeg bi mjeseca trebalo promarširati milijun ljudi u akciji nazvanoj \"marš milijun maski\". Tako se barem nadaju Anonymousi koji masovnim okupljanjem žele podsjetiti svijet da su poštenje, pravda i sloboda više od riječi.

Prosvjed bi se trebao održati u podne 5. studenog, a organizatori pozivaju sve koji će se odazvati da stave maske, piše RT.

Kako je najavljeno, na dan okupljanja trebalo bi se raspravljati, između ostalog, o vladinim reformama, farmaceutskoj industriji i uporabi genetski modificirane hrane.

John Fairhust, organizator okupljanja u Washingtonu, rekao je kako marš nije samo protest u smislu pokazivanja snage u brojnosti, već i upozorenje.

>> FBI: Uhitili smo im čelnike i pobijedili skupinu Anonymous

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije