Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon integracije

B.netu hakirana baza, a Vipnet tvrdi: Podaci su sigurni!

'22.01.2010., Zagreb - Ilustracija za djevojku koja je pruzala seksualne razgovore i SMS poruke na mobitel, te se dopisivala s klijentima pomocu kompjutora.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
07.01.2014.
u 16:37

Iz Vipneta, s kojim je B.net integriran, demantirali su nam navode da je došlo do propusta u osiguranju.

Na društvenim mrežama danas se pojavila informacija da je baza B.neta hakirana te da su podaci svih korisnika objavljeni javno na internetu.

Iz Vipneta, s kojim je B.net integriran, demantirali su nam navode da je došlo do propusta u osiguranju.

- Pristupni podaci B.netovih korisnika su sigurni. Provjerili smo navode iz Vašeg upita i riječ je o bazi podataka B.netovih korisnika iz vremena prije integracije B.neta u sustav Vipneta. B.netovom integracijom u Vipnet nadograđen je sigurnosni sustav te je povećana razina zaštite osobnih podataka korisnika. Pristupni podaci korisnika prilikom integracije su promijenjeni kazali su u Vipnetu te poručili kako ''poštuju najviše sigurnosne standarde koji se primjenjuju u telekom industriji i korisnici nemaju razloga za brigu''.

>>B.net odsad pokriva cijelu Hrvatsku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije