Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Ovo je emocija: Izbornik Argentine ostao u suzama nakon penala za zlato

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/4
20.12.2022.
u 17:33

Scaloni je iskreno zaplakao, prvo stojeći na nogama, da bi potom sjeo na klupu kako bi se emocije slegle. Nakon što je ponovno ustao, zagrlio ga je jedan od igrača, Leandro Paredes.

Lionel Scaloni relativno je mlad izbornik, tek su mu 44 godine, a ljudi u Argentini slave ga kao heroja nacije. Gaučose je, naime, odveo do prvog naslova na Svjetskom prvenstvu još od 1986., kada je glavni igrač reprezentacije bio Diego Armando Maradona. Ali nije Scaloni junak samo zbog Mundijala - prije toga osvojio je Copa Americu, bio je to prvi međunarodni trofej Lionela Messija

>> Petković: Ovih mjesec dana živjeli smo kao jedno i to je najveća stvar koju mi igrači možemo dobiti

Ponajbolji igrač današnjice sada se s 35 godina okitio i zlatnom medaljom na najvećem međunarodnom nogometnom natjecanju, a sve je osobito emotivno proživio njegov trener. Gonzalo Montiel zabio je Francuzima posljednji kazneni udarac i slavlje u Kataru moglo je početi. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - December 14, 2022 Argentina's Lionel Messi and coach Lionel Scaloni celebrate after the match as Argentina progress to the final REUTERS/Carl Recine Photo: Carl Recine/REUTERS
Foto: Carl Recine/REUTERS

Scaloni je iskreno zaplakao, prvo stojeći na nogama, da bi potom sjeo na klupu kako bi se emocije slegle. Nakon što je ponovno ustao, zagrlio ga je jedan od igrača, Leandro Paredes.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Komentara 3

Avatar southman
southman
19:03 20.12.2022.

Nakon jedne "Božije ruke" evo došli i do "5 Božijih penala" !

GB
Gavrlio bez principa
18:44 20.12.2022.

Uz pet poklonjenih jedanaesteraca u sedam utakmica, i ja bih plakao tri dana iz svih tjelesnih otvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije