Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINACIJA AUSTRIJANCA

Tina Maze ostala kratkih rukava, Marcel Hirscher osvojio četvrti naslov zaredom

Tina Maze i Dominique Gisin
Reuters (Ilustracija)
22.03.2015.
u 18:31

Hirscher je osvojio i mali Kristalni globus za ukupnu pobjedu u slalomu

Austrijanac  Marcel Hirscher pobjednik je posljednjeg ovosezonskog slaloma Svjetskog kupa koji je održan u francuskom Meribelu.

Pobjedom je osvojio četvrti naslov zaredom. Hirscher je osvojio i mali Kristalni globus za ukupnu pobjedu u slalomu.

Anna Fenninger pobjedom u posljednjem veleslalomu osvojila je veliki Kristalni globus za sveukupnu pobjedu, ali i mali za veleslalom. Druga je bila njezina sunarodnjakinja Eva Maria Brem, a treća Tina Maze.

>> Tina Maze: Janica je oduvijek bila dvije sekunde brža od mene, divit ću joj se zauvijek!

Komentara 8

Avatar germanikus
germanikus
23:03 22.03.2015.

mikrogrizlikovski...nasmijao si me do suza.............sve si rekao!Janez večeras bol i frustracije utapa u onoj vodi koju oni nazivaju Laško pivo! Umirem od smijeha kad se sjetim Slovenkine face kad je shvatila da je propustila zadnju priliku da osvoji Globus!!!!!!Hihihihihihihihihihihihihihihihihi.........Jaaaaaaaannnnneeeeeeeezzzzzzze gde si bre!

MI
mirkozlikovski
19:06 22.03.2015.

Sada već legendarna, ali i povijesno zaboravljena najbolja slovenska i balkanska skijašica Tina Maze morala je u duhu boga i domoljublja priznati poraz i stisnuti ruku Fenninger koja je pokazala da je novo čudo na skijama i da polako ulazi među legende. Nažalost, Maze je pokazala da je onih dvije tisuće i nešto sitno bodova ili dvjesto tisuća (svejedno) samo slučajno pokupila jer te sezone pravih konkurentica nije niti bilo. Čim se pojavila malo bolja skijašica, Maze je odmah otpala iz svih kombinacija. Jedina i neprikosnovena legenda ostaje Janica Kostelić s četiri zlata s OI, dva srebra s OI, pet zlata sa svjetskih prvenstava, čak tri velika kristalna globusa i sedam malih kristalnih globusa i ukupno 30 pobjeda. Čudo na skijama i legendarna balkansko-slovenska skijašica (a jedno vrijeme i glumica u filmu) nikada neće postići ono što je najveća legenda skijanja Janica Kostelić postigla. Črne na Koroškem ''zavijene'' u crno.

Avatar germanikus
germanikus
08:37 23.03.2015.

EUJnaez..hihihihihihihihi..Maze i skijanje ..to je kao slijepac i televizor...hihihihihihi..a Ante Kostelić je zanju rekao da je slučajno zalutala u skijanje i da bi sigurno bolja bila u kuglanju jer za to imao bolje tjelesne predispozicije!Hihihihihihihihihih..naj me nasmijati sosed..zaboravite Maze u Sloveniji jer sad imate veličanstvenu mladu Anu Drev!Hihihihihihihihihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije