Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJE GODINE IH NISU MAZILE

Svijet slavnih trese novi šok! Razišao se par čiji je poljubac ušao u povijest

Iker Casillas an Sara Carbonero dinner in Madrid
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/17
10.03.2021.
u 13:26

Casillas je još početkom veljače na svom profilu na Instagramu Sari čestitao 37. rođendan, a uz nju je bio i samo nekoliko dana kasnije nakon što je u jednoj klinici podvrgnuta operativnom zahvatu

Iker Casillas i Sara Carbonero, par čija je romansa u javnosti okrunjena famoznim poljupcem ispred kamera 2010. godine, više nisu zajedno.

Vijest je to dana u Španjolskoj, a informaciju je upravo objavio magazin Lecturas, čiji je novinar ustvrdio da nekadašnji slavni vratar i prelijepa sportska novinarka tjednima ne žive zajedno. Carboneru su po objavi te vijesti odmah pronašli i okružili tamošnji novinari, međutim odbila je komentirati bilo što na tu temu.

Iker Casillas an Sara Carbonero dinner in Madrid
1/13

Casillas je još početkom veljače na svom profilu na Instagramu Sari čestitao 37. rođendan, a uz nju je bio i samo nekoliko dana kasnije nakon što je u jednoj klinici podvrgnuta operativnom zahvatu.

Međutim, ispostavilo se da je u bolnicu po nju stigao samo u ulozi prijatelja, a ne supruga koji je došao po bračnu partnericu kako bi je odvezao u zajednički dom.  

Naime, kako je doznao novinar spomenutoga magazina, Casillas je još prije nekoliko tjedana preselio u luksuzni apartman u jednom predjelu Madrida, dok je Carbonero ostala živjeti u njihovoj obiteljskoj kući. 

Podsjetimo, Casillas i Carbonero vezu su započeli 2009. godine, no većem dijelu javnosti to uglavnom nije bilo poznato sve dok je on nije poljubio ispred kamera neposredno nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka u Južnoafričkoj Republici. 

Poljubac je ušao u povijest kao jedan od najčuvenijih među slavnim osobama, a tome svjedoče i milijuni pregleda na YouTubeu.

Casillas i Carbonero su u brak stupili 20. ožujka 2016. godine, a Sara je koji mjesec kasnije na svijet donijela i njihovo drugo dijete, sina Lucasa (u siječnju 2014. godine je najprije rodila Martina).

Nažalost, njihove su živote posljednjih godina obilježile dvije izuzetno teške situacije. Najprije je početkom svibnja 2019. Iker Casillas tijekom treninga pretrpio srčani udar, a samo tri tjedna kasnije je i Carbonero doznala da boluje od raka jajnika.

- Još dok se nismo oporavili od prvog šoka, život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju se i dalje mučim napisati - objavila je tada na društvenim mrežama Sara Carbonero.

Ključne riječi

Komentara 3

BU
Bubreg2020
15:05 10.03.2021.

Hvala šti ste prenijeli ovu važnu vijest!

RO
roland
18:30 10.03.2021.

Iker je našao Kolumbijku od 25 godina! To je čitava priča!

WW
walter wolf
14:52 10.03.2021.

šteta da ih bolest razdvoji :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije