Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK BLIZU NOGOMETAŠA

Nisam znala da je maloljetan! Šokirala je priznanjem s kime se to poskliznula

Cannes - Solo: A Star Wars Story Screening
Foto: ShootPix/ABACA/PIXSELL
1/5
05.03.2021.
u 19:40

Priznala je da je s godinama upoznala brojne nogometaše, da je nekoć bila vrlo bliska s Neymarom, ali i da se s njim nije upuštala u intimne odnose jer je slavni Brazilac u to vrijeme bio u vezi.

Viktorija Bonja (41), atraktivna ruska televizijska voditeljica, glumica i manekenka, otkrila je u razgovoru za portal Sport Express da se svojedobno ljubila s Kylianom Mbappéom.

Ta se romansa odvila prije pet godina jer je Bonja priznala da je fantastičnom francuskome nogometašu, članu PSG-a, tada bilo samo 17.

- Nisam znala da je maloljetan. Bila sam tada slobodna, a ni on nije bio u vezi. Ali kada sam otkrila da još nema niti 18, uplašila sam se da ću stradati zbog pedofilije. Nije mi žao što ta veza nije uspjela. Žena sam koja treba stabilnost, a i jako sam željna pažnje - kazala je Ruskinja, koja je otkrila još poneku pikanteriju iz svog života.

Tako je priznala da je s godinama upoznala brojne nogometaše, da je nekoć bila vrlo bliska s Neymarom, ali i da se s njim nije upuštala u intimne odnose jer je slavni Brazilac u to vrijeme bio u vezi.

- Ja volim svog muškarca imati samo za sebe. Bila sam u vezama s nogometašima i znam kako to izgleda. Kada imaš 20 godina, onda to doživljavaš kao nešto sjajno, ali kada postaneš majka, više nije opcija. Barem nije za mene - kazala je Bonja, ali i priznala da se još uvijek s nogometašima druži.

Tako je navela da je Paulo Dybala jednom pozvao na utakmicu Juventusa u Torinu, ali i da joj se spomenuti nogometaši PSG-a jave kada dođu na gostovanje u Monaco gdje živi. 

- Jednom me i Sergio Ramos zapratio na Instagramu, ali je brzo nestao. Vidjela sam i da mi Cristiano Ronaldo pregledava priče na toj društvenoj mreži. Također, upala sam u nevolje s Luisom Figom. Njegova supruga bila je ljubomorna što komunicira sa mnom, pa ga je natjerala da promijeni broj - rekla je u intervjuu.

Komentara 6

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
22:28 05.03.2021.

Ja sam mislio Lana i mali Halil

K0
Konjina2.0
07:51 06.03.2021.

Ti nogometaši imaju najgori ukus za žene na planetu.. Čuj pedo.. Ljudi se trebaju educirati sto je pedo. zapravo

Avatar drug Joža
drug Joža
21:52 05.03.2021.

Nice, nice...how much?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije