Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nervozni Ibrahima

Srpski trener odgovorio usijanu glavu od ideje: Htio je Mandžu u četiri oka bez svjedoka

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
26.02.2019.
u 20:55

Povod Senegalčevoj nerzvozi bio je jedan međusobni duel.

Ibrahima Mbaye, senegalski nogometaš koji nastupa za Bolongu, planirao se po svršetku nedjeljne utakmice obračunati s Marijem Mandžukićem, ali mu je trener Siniša Mihajlović objasnio da iz toga ne može izaći ništa dobro.

Otkrio je to sam Mihajlović talijanskim novinarima, koji je od Stare dame pretrpio minimalan poraz u Bologni zahvaljujući golu Paula Dybale u 67. minuti.

Povod Senegalčevoj nerzvozi bio je jedan međusobni duel. Mbaye je doslovno u jednom trenutku nakon potezanja s leđa zajahao Mandžukića, pa završio na podu jer ga je hrvatski napadač otresao sa sebe.

- Ibrahima je bio nervozan pa je htio pričekati Mandžukića po svršetku utakmice, ali sam mu, poznavajući Mandžu, savjetovao da se u takvo što ne upušta.

Napoljetku sam ga uspio odgovoriti od nauma, a porazgovarao sam i s Hrvatom kako bih shvatio što se točno između njih dvojice dogodilo. Mandžukić tu situaciju uopće nije doživio tako ozbiljno - naveo je Mihajlović. 

Komentara 9

VE
vecernji55
21:44 26.02.2019.

Prebio bi ga Mandzo ko macku.

DU
Deleted user
23:21 26.02.2019.

Otreso ga Mandzo ko slinu 😂

Avatar Sokol
Sokol
13:00 27.02.2019.

Srpski trener spasio svijet od krvoločnih ustaša. Tako nekako zvuči vaš naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije