Naslovnica Sport Nogomet

Srpski trener odgovorio usijanu glavu od ideje: Htio je Mandžu u četiri oka bez svjedoka

Povod Senegalčevoj nerzvozi bio je jedan međusobni duel.
26. veljače 2019. u 20:55 9 komentara 3825 prikaza
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/2

Ibrahima Mbaye, senegalski nogometaš koji nastupa za Bolongu, planirao se po svršetku nedjeljne utakmice obračunati s Marijem Mandžukićem, ali mu je trener Siniša Mihajlović objasnio da iz toga ne može izaći ništa dobro.

Dinamo - Osijek Modri su hit Senzacija iz Italije: Milan želi trojicu Dinamovih igrača!

Otkrio je to sam Mihajlović talijanskim novinarima, koji je od Stare dame pretrpio minimalan poraz u Bologni zahvaljujući golu Paula Dybale u 67. minuti.

Povod Senegalčevoj nerzvozi bio je jedan međusobni duel. Mbaye je doslovno u jednom trenutku nakon potezanja s leđa zajahao Mandžukića, pa završio na podu jer ga je hrvatski napadač otresao sa sebe.

Luka Modrić TO SE NIJE ZNALO Procurilo: Luka Modrić i Real uspjeli su prevariti cijeli svijet

- Ibrahima je bio nervozan pa je htio pričekati Mandžukića po svršetku utakmice, ali sam mu, poznavajući Mandžu, savjetovao da se u takvo što ne upušta.

Napoljetku sam ga uspio odgovoriti od nauma, a porazgovarao sam i s Hrvatom kako bih shvatio što se točno između njih dvojice dogodilo. Mandžukić tu situaciju uopće nije doživio tako ozbiljno - naveo je Mihajlović. 

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”