Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKAZALI PODRŠKU

Sportski velikani iz regije mole za Hrvatsku: Javili se Dončić, Bogdanović, Nurkić

Luka Dončić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
30.12.2020.
u 08:51

Luka Dončić postavio je fotogragiju razrušene Petrinje uz emotikone koje označavaju molitvu

Prizori razrušenih hrvatskih gradova i sela rastužili su brojne sportaše s prostora bivše države. Mnogi su od njih preko društvenih mreža uputili riječi podrške i sućuti, a iz dalekog SAD-a su se javili i Luka Dončić, Bogdan Bogdanović i Jusuf Nurkić, dečki koji se ističu velikim košarkaškim umijećem podno NBA obruča.

- Upućujem molitve svojim prijateljima, ali i svim pogođenim ljudima tijekom potresa u Hrvatskoj, napisao je Bogdanović, dok je Nurkić u statusu kazao sljedeće: - Ovo lomi srca. Moja sućut i molitve svim ljudima u Hrvatskoj.

Luka Dončić postavio je fotogragiju razrušene Petrinje uz emotikone koje označavaju molitvu.  

 

Foto: instagram.com/lukadoncic

Komentara 3

MA
Maui
12:26 30.12.2020.

Respekt

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
10:00 30.12.2020.

Velikani, sportski, politički, i oni najobićniji građani iz našeg prirodnog područja, povijesnog i prijateljskog (ne regije) - oni iz Mađarske, Italije, Austrije, Njemačke - oni se javljaju. I to je tako dobro. Jer, sa sjevera ili zapada uvijek nam se događalo dobro. Sa istoka nama nikad ništa dobroga nije došlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije