Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:0

Svjetski prvaci idu kući! Španjolska izgubila i od Čilea

Španjolska - Čile
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/15
18.06.2014.
u 23:00

Španjolska reprezentacija u drugom kolu poražena Svjetskog prvenstva poražena od Čilea s 2:0 čime je izgubila sve šanse da se dokopa osmine finala.

Svjetski prvaci idu kući! Španjolska reprezentacija u drugom kolu poražena Svjetskog prvenstva poražena od Čilea s 2:0 čime je izgubila sve šanse da se dokopa osmine finala.

Tko zna kako bi susret na Maracani završio da je Xabi Alonso bio malo precizniji u 15. minuti... Veznjak Real Madrida je nakon odbijene lopte tukao s pet metara, ali mu je Bravo obranio udarac. Pet minuta kasnije Čileanci su poveli. Sanchez je dobio loptu na desnoj strani i dao za Vargasa koji ju je prvo primirio, a onda matirao Casillasa.

Do kraja poluvremena na semaforu je stajalo 2:0. Sanchez je u 43. minuti pucao iz slobodnjaka, Casillas to obranio, no loptu je dočekao Aranguiz i zabio sedmi gol Španjolcima na Svjetskom prvenstvu.

Španjolska je u nastavku pokušavala doći do gola koji bi joj vratio nadu. Pokušavali su Cazorla, Iniesta i Ramos, no raspoloženi Bravo i obrana Čilea nisu dopustili promjenu rezultata.

Sad je jasno da će iz skupine B dalje ići Nizozemska i Čile koji će u međusobnom dvoboju u ponedjeljak u trećem kolu odlučiti tko će biti prvi. Španjolska je šokantno ispala, a kući će i Australija. Ova je skupina posebno zanimljiva hrvatskim navijačima jer se u osmini finala križa s našom grupom.

Španjolska je tako doživjela sudbinu Francuske 2002. i Italije 2010. koji su ispadali u skupini nakon što su na SP došli kao osvajači naslova. Furiji je ovo prvi put od 1998. godine da neće igrati osminu finala.

>> Eto'o: Ucjenjivali su me i napadali, o svemu ću progovoriti nakon SP-a

Komentara 29

MI
Milivoje
21:38 18.06.2014.

kukuruzovski, sta pise vas tisak, vasi portali

MI
Milivoje
21:00 18.06.2014.

polako bre bura,nje sve u ole,prvoskoci pa reci ole

KU
kukuruzovski
21:32 18.06.2014.

sakam da spanija ke vrni rezulat, sa malku srece ke bidne i champion

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije