Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Priopćenje HNS-a o uhićenjima nogometnih sudaca

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
28.06.2017.
u 20:49

Hrvatski nogometni savez podržava sve aktivnosti koje su usmjerene na ispravljanje nepravilnosti u nogometu, a posebno ovakve koje narušavaju integritet nogometa i štete njegovom ugledu

Hrvatski nogometni savez oglasio se priopćenjem vezanim za uhićenja sudaca i sportskih djelatnika Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije.

"Hrvatski nogometni savez podržava sve aktivnosti koje su usmjerene na ispravljanje nepravilnosti u nogometu, a posebno ovakve koje narušavaju integritet nogometa i štete njegovom ugledu.

Smatramo da je bitno sačuvati regularnost i pravilno odvijanje nogometnog natjecanja te zaštititi nogomet od bilo kojeg oblika zlouporabe pa će Hrvatski nogometni savez, ako se utvrdi da su pojedine osobe sudjelovale u neregularnosti natjecanja, provesti disciplinske postupke protiv istih i izreći odgovarajuće sankcije.

Hrvatski nogometni savez će pažljivo pratiti daljnji tijek događaja, ali u svakom slučaju, uvažavajući presumpciju nevinosti, pričekati s konačnim sudom o navedenom događaju do okončanja postupka pred svim nadležnim tijelima Republike Hrvatske", piše u priopćenju HNS-a.

Komentara 6

TO
Tomi
21:19 28.06.2017.

Hajduce gledaj i uci kako se ograđuje od nepravilnosti

DU
Deleted user
21:03 28.06.2017.

Neka uhite one praznoglave iz narodno oslobodilačko partizanskog našeg hajduka. I naš nogomet će biti čist ko suza. Podrška Šukeru. Legendo ne damo Hrvatsku !

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
21:03 28.06.2017.

HNS mora svima na domacem balkanu poruciiti da su uhvacene osobe pravi hrvati koji fuckaju i uzmu mito uz Boga i domoljublje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije