Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnje u namještanje

Akcija Uskoka: Policija u Brodu privela 21 nogometnog suca i delegata

policija
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
27.06.2017.
u 22:08

Prema neslužbenim informacijama, sudac istrage izdao je nalog za privođenje 27 ljudi, no nisu svi privedeni.

Policija je u utorak privela 21 nogometnog suca i sportskog aktivista. Prema pisanju portala SBplus, u ranim jutarnjim satima, na zahtjev PN USKOK-a, u prostorije PU brodsko-posavske privedena je 21 osoba.

Svi privedeni povezani su sa Županijskim nogometnim savezom, a radi se uglavnom o županijskim nogometnim sucima i delegatima te klupskim sportskim djelatnicima iz cijele Brodsko-posavske županije.

U poslijepodnevnim satima dio njih odvezen je u Osijek na daljnje ispitivanje zbog sumnje u davanje i/ili primanje mita i namještanje rezultata na nogometnim utakmicama.

Prema neslužbenim informacijama, sudac istrage izdao je nalog za privođenje 27 ljudi, no nisu svi privedeni. Informacija nije službena, pa se o imenima privedenih može samo nagađati. Potvrdu ove informacije pokušali smo dobiti od glasnogovornice PU brodsko-posavske Kate Nujić, no ona nam je samo kratko odgovorila kako je policija u utorak imala određena postupanja, ali u interesu istrage ne može davati više informacija.

Službeno priopćenje o događanjima koja su danas bila glavna kuloarska tema u Slavonskom Brodu policija će izdati tijekom srijede.

U brodskom Posavlju već dulje vrijeme kruže priče o namještanju nogometnih utakmica, pa je vijest o uhićenjima sudaca izazvala veliku pozornost.

Komentara 27

PR
propalismoFranjoskroz
22:22 27.06.2017.

Eh pa jel znate vi koliko jedan sudac mora mita platiti da se probije iz 3. županijske u 1.I onda to još 10 puta toliko da dođe da druge ili prve lige.

AS
atilla sb 1986
22:58 27.06.2017.

A jel i glavni priveden??

BE
beitsche
22:36 27.06.2017.

Sve hajdukovci. Cijelu sezonu se kladili da hajduk nece biti prvak. Sigurno ko u banci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije