Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA

Ni kiša nije zaustavila spektakl na Šalati, Dinamo 'napunio' Nottingham

Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/18
06.09.2015.
u 10:26

Susret je završio pobjedom Dinama 5:0, no rezultat je u ovoj utakmici ipak bio u drugom planu.

Ni prolom oblaka koji se obrušio na Zagreb nije zaustavio gotovo dvije tisuće ljudi da dođu na kultno igralište na Šalati i pozdrave igrače Futsal Dinama koji su u humanitarnoj utakmici s engleskim futsal prvoligašem Nottinghamom predstavili ekipu koja ce braniti Dinamove boje u 1. HMNL.

Program su otvorile mlađe kategorije Dinama nakon čega je uslijedila revijalna utakmica bivših igrača Dinama i legendi zagrebačkog i hrvatskog hakla podijeljene u momčadi Pivovare Medvedgrad i Poliklinike Milojević, sponzora Futsal Dinama. Poseban apluz dobile su legende Dinama Dario Šimić i Slavko Ištvanić. Vrhunac večeri bila je utakmica Dinama i Nottinghama koju su obje momčadi iskoristile kao test za nadolazeću sezonu.

Susret je završio pobjedom Dinama 5:0, no rezultat je u ovoj utakmici ipak bio u drugom planu. Točno godinu dana nakon predstavljanja kluba na istom mjestu Šalata je ponovo gorjela, a navijači i klub još su jednom pokazali simbiozu i zajedništvo kakvo se rijetko viđa.

Treba spomenuti kako je tijekom utakmice počela i prodaja majice čiji prihod u cjelosti ide udruzi Jedni za druge kako bi se pomoglo u izgradnji zatvorenog objekta za terapijsko jahanje.

>> Futsal Dinamo sezonu započinje spektaklom - stiže Nottingham!

Komentara 55

DU
Deleted user
12:11 06.09.2015.

Skoro dvije tisuće. Osipa se ekipa,a i dijele se polako između sebe. Inače na njih nemam zamjerke(neka se zabavljaju) osim kaj su napravili ogromnu štetu pravom Dinamu. Naravno pravi Dinamo je preživio niske udarce Jovanovićevaca. Pravednici hahahahah. Nema to veze sa starim našim bbb. Grebo vas Mamić. Samo Dinamo.

BR
braveheart11
11:27 06.09.2015.

jedino pozitivno je to sto je islo u humanitarne svrhe.... klub sa budjetom od 100 000 kn moze voditi i moja baka

Avatar peet
peet
13:00 06.09.2015.

Opet narodni dinamo i njegovi crveni bbb. Boze sacuvaj me kluba gdje su navijaci u upravi. To prolazi u seoskoj ligi. Tamo gdje su veliki decki ne prolai

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije