Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNO PONAŠANJE

NBA košarkaš iz čista mira udario beskućnika koji je spavao

Terrence Jones
nba.com
01.08.2013.
u 11:35

Jonesa (21) je Huston prošle godine doveo kao 18. izbor na draftu. U prvoj sezoni u NBA ligi s prosjekom od 5.5 koševa nije briljirao.

Terrence Jones iz Houston Rocketsa u Portlandu je priveden u policiju zbog sumnje da je udario beskućnika.

U policijskom izvješću stoji da je policajac na dužnosti oko dva sata ujutro vidio kako Jones s društvom napušta jedan noćni klub. Prolazili su pokraj dva beskućnika koja su spavala, a Jones je povikao \"probudio se\", a onda nagazio na jednog od njih.

Policajac je nakon toga priveo NBA košarkaša kojega čeka optužnica zbog malteretiranja. Rocketsi nisu htjeli komentirati slučaj.

Jonesa (21) je Huston prošle godine doveo kao 18. izbor na draftu. U prvoj sezoni u NBA ligi s prosjekom od 5.5 koševa nije briljirao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije