Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAVALI POMOĆI

Navijači strelicama pokazivali igračima gdje je gol

Strijele
Screenshot Youtube
28.03.2012.
u 15:35

Navijači njemačkog niželigaša sjajnom su šalom htjeli poboljšati inače jako lošu realizaciju

Navijači njemačkog Magdeburga svoje nezadovoljstvo igrom momčadi ne izražavaju nasiljem nego šalom. U četvrtoj ligi taj je klub na posljednjem, 18. mjestu. Tijekom 20 utakmica skupili su 25 bodova, a postigli samo 16 pogodaka. U posljednjih pet susreta, nijednom nisu zatresli protivničke mreže i upravo je to inspiriralo navijače.

Napravili su koreografiju držeći u rukama strelice koje bi usmjeravali prema golu kad god bi se njihovi ljubimci našli u poziciji da zabiju, a svojim tijelima napravili su jednu veću kako bi što bolje ukazali gdje je gol. Navijači su se kretali po tribini paralelno s igračima na igralištu kako bi dečki što bolje pratili gdje trebaju pucati.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maklin
16:15 29.03.2012.

Tako bi BBB-ovci trebali pokazati Mamićevima gdje je IZLAZ.

VI
visio
12:39 30.03.2012.

Niže ligaš... a pogledaj stadiona! to je njemačka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije