Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Mladi nogometaš (26) srušio se na terenu pred roditeljima nakon srčanog udara. Preminuo je u bolnici

Football Italia.net
15.04.2024.
u 18:32

Tragedija se dogodila na Stadio Comunale Lanciotto Ballerini u Campi Bisenzio u predgrađu Firence u 15. minuti utakmice. Giani se srušio nakon srčanog udara, a s tribina su to gledali njegovi šokirani roditelji, javlja Sky TG 24.

Mattia Giani, dvadesetšestogodišnji nogometaš Castelfiorantina, preminuo je u Firenci nakon srčanog udara u nedjelju. Gradonačelnik Castelfiorentina, Alessio Falorini, objavio je danas tužnu vijest i rekao da je Giani preminuo u bolnici Careggi u Firenci, dan nakon što je doživio srčani udar tijekom utakmice u petoj ligi talijanskog nogometa (Eccellenza) dok igrajući za svoj Castelfiorentno protiv Lanciotta Campija.

GALERIJA 'Modrić nosi Real na svojim leđima'

1/7

Tragedija se dogodila na Stadio Comunale Lanciotto Ballerini u Campi Bisenzio u predgrađu Firence u 15. minuti utakmice. Giani se srušio nakon srčanog udara, a s tribina su to gledali njegovi šokirani roditelji, javlja Sky TG 24.  Medicinska ekipa mu je pružila prvu pomoć i reanimirala ga na terenu, nakon čega je prevezen u bolnicu.

VEZANI ČLANCI:

Nekoliko sati kasnije i Romin branič Evan Ndicka kolabirao je tijekom utakmice Serie A protiv Udinesea, ali je ustanovljeno da nije došlo do zastoja srca. Giani je kolabirao na godišnjicu smrti Piermarija Morosinija, bivšeg veznjaka Livorna koji je doživio srčani udar na terenu 14. travnja 2012., tijekom utakmice Serie B između Pescare i Amaranta. Preminuo je nekoliko sati kasnije u bolnici u Pescari.

Morosini je imao 25 godina, a Livorno je iz upotrebe povukao njegov dres s brojem 25.

Komentara 15

Avatar Jopa
Jopa
19:38 15.04.2024.

Čik pogodi od čega zadnje 3 godine imamo višak smrtnosti...

JO
JOZO
20:39 15.04.2024.

Svi smo pod kontrolom pogotovo putem ovih novih mreža.

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:47 16.04.2024.

Budi solidaran... Slušaj znanost... 🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije