Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Melbourne sastanak

Luka Modrić i Levy napokon za istim stolom

\'Luka Modric (L) of Tottenham Hotspur challenges Wigan Athletic\'s Wilson Palacios during their English FA Cup third round soccer match at White Hart Lane in London January 2, 2009.     REUTERS/Eddie
Reuters
05.07.2011.
u 19:39

Engleski Sky Sports nagađa kako su se u utorak, na tajnoj lokaciji, sastali Luka Modrić i predsjednik Tottenhama Daniel Levy

Komentara 5

HR
hrvatin
22:13 05.07.2011.

Ako im je modric najbolji igrac,onda zbilja nece daleko.Zivi bili pa vidjeli.

II
izvor istine
22:47 05.07.2011.

hahaha Modric naj u totenhem pored v der varta i jos nekolicine igracina. Al sta babi milo u san joj se snilo tako kazu

MA
MAMUZAR
00:03 06.07.2011.

Modric odlazi i u klub glupa.. zasto bi ga Chelsea i M-United trazio da je slab. Stvarno se vidi da pola ljudi ovdje nema pojma o English Premier. Balkanska ljubomora haha pa crkni dusmane kad ode u veci klub!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije