Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOVAN POČETAK

Leko nakon utakmice: 'Trebali smo pobijediti 1:0, ali dečki mogu biti zadovoljni. Odigrali su hajdučki!'

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
10.08.2023.
u 23:59

"Siguran sam da ćemo imati šansu. Odmoriti se, slijedi prvenstvo u nedjelju pa u četvrtak dolje i što Bog da. Želimo proći dalje. Analizirat ćemo ovo danas i natjecati se 90 minuta", rekao je Ivan Leko najavljujući uzvrat

Hajduk i PAOK odigrali su prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige na prepunom Poljudu. Igra je bila energična, osobito u prvome poluvremenu, a Hajduk je nizao prilike. Usprkos tome, mreže se nisu tresle, a pred splitskom momčadi je novi žestoki okršaj u Solunu. Utakmicu je za HRT komentirao trener "bijelih", Ivan Leko.

"Mislim da smo možda zaslužili taj gol i pobijediti 1:0, rekao je trener Hajduka Ivan Leko nakon 0:0 protiv PAOK-a u prvom susretu trećega pretkola Konferencijske lige", rekao je Leko.

GALERIJA Hajduk i PAOK odigrali tvrdu utakmicu, ali bez golova

Susret Hajduka i PAOK-a u 3. pretkolu Konferencijske lige
1/36

Komentirao je publiku i protivnika. "Publika je bila odlična, bodrila nas je. Momčad je bila dobra, stabilna, znamo da igramo protiv protivnika koji je puno ovakvih utakmica odigrao u Grčkoj. Vidi se da su tvrdi i nezgodni. Htjeli smo sve napraviti da pobijedimo i razveselimo ljude. Mislim da mogu biti zadovoljni, da su momci dali sve od sebe, odigrali hajdučki", kazao je trener Hajduka. 

VEZANI ČLANCI:

"Ne trebamo previše žaliti, znali smo da će ključna biti uzvratna utakmica. Trebamo se dobro spremiti i odigrati pravu utakmicu. Siguran sam da ćemo imati šansu. Odmoriti se, slijedi prvenstvo u nedjelju pa u četvrtak dolje i što Bog da. Želimo proći dalje. Analizirat ćemo ovo danas i natjecati se 90 minuta", zaključio je.

Rezulata se dotaknuo i trener PAOK-a, Razvan Lucescu. "Za prvu utakmicu je dobar rezultat jer smo igrali pred 33 tisuće navijača koji su gurali domaću momčad. Naša reakcija na terenu je bila dobra, tim sam zadovoljan. Kontrolirali smo utakmicu u većem dijelu, ali gubili smo lopte i napravili pogreške iz kojih je Hajduk dolazio do šansi. S druge strane, mi nismo donosili kvalitetne odluke u napadu", kazao je Lucescu.

VIDEO Filip Krovinović nakon utakmice: 'Mislim da smo više htjeli pobjedu, ali tako to ide u nogometu'

 

Komentara 8

BP
Besposlen pop
00:28 11.08.2023.

Ludilo prije utakmica, atmosfera, sve nešto kao hajdučki, a ispada se uobičajeno oko Gospe. “Rezultat je samo trend’ 😱

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
06:19 11.08.2023.

slijedece kolo u najboljem slucaju imamo 2 kluba...

BA
bacenheider
06:47 11.08.2023.

E moj hajduke!Navijaci,dekor vrhunski ali igra jadna.U uzvratu,sumnjam(daj Boze da se varam)pusiona.Rijeka do sad 9 bodova,Osijek 6 bodovo,Dinamo 6 bodova,a Hajduk zahvaljujuci Dinamu i njegovim prethodnim igrama u europi igra tek u trecem kolu konferencijske lige i nemoze doma u fantasticnom dekoru pobijedit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije