Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Rijeke

Igor Bišćan: Negdje smo se zamjerili sreći

17.09.2019.
u 16:23

Koliko će za Rijeku značiti povratak Franka Andrijaševića dobro se moglo vidjeti u ovom derbiju. Sjajan nastup Franko je začinio pogotkom za vodstvo Rijeke

Nogometaši Hajduka i dalje su vodeća momčad Prve HNL. Da je to tako dovoljan je bio bod a Rujevici, u još jednom, 154. Jadranskom derbiju protiv Rijeke (1:1).

Doduše, Splićani imaju jednak broj bodova kao Dinamo, ali bolji omjer primljenih i datih pogodaka. Istina je da Dinamo ima utakmicu manje, ali na Poljudu za taj podatak ne mare jer su oni prvi na tablici. Barem do sljedećeg vikenda.

1/14

A to bi moglo tako i ostati jer na Poljud dolazi slabašni Inter dok će Dinamo imati možda teži posao na gostovanju kod Varaždina, bez obzira na to što je momčad Borimira Perkovića zadnja i što nema nijednu pobjedu.

Četvrta za redom 1:1

Koliko će za Rijeku značiti povratak Franka Andrijaševića dobro se moglo vidjeti u ovom derbiju. Sjajan nastup Franko je začinio pogotkom za vodstvo Rijeke. Andrijašević nije želio slaviti pogodak iz poštovanja prema svom matičnom klubu u kojem je započeo profesionalnu karijeru 2009. godine.

- Rezultatom nisam zadovoljan, bili smo bliže pobjedi - istaknuo je Bišćan.

Nakon Osijeka, Intera i Genta i četvrta utakmica na Rujevici uzastopno završena je rezultatom 1:1.

- Da smo zabili neke od prilika vjerojatno bismo prelomili utakmicu. Na kraju je takav dojam, nemam što previše zamjeriti igračima koji su bili dobri u većem dijelu utakmice. Na kraju svega je ostala frustracija, negdje smo se vjerojatno malo zamjerili sreći, istaknuo je Bišćan.

Zanimljivo je bilo na tribini, posebno na onom dijelu an kojem su bili smješteni navijači Hajduka. Oko tristotinjak pripadnika Torcide nosile su majice na kojima se jasno mogla iščitati poruka - novinari crvi. Teško je dokučiti kome je ta poruka bila namijenjena. Ali da je bila neukusna, to definitivno.

U drugom poluvremenu Hajduk je bio bolja momčad. stalno je napadao, a tko bi rekao da će izjednačujući pogodak postići igrač s klupe, Teklić.

- Već nam se događa da padne koncentracija, malo fali i kvalitete, ne uspijevamo sačuvati vodstvo i moramo se zadovoljiti bodom, što u ovoj situaciji nije bio ono što smo željeli i čemu smo se nadali. Hajduk je riskirao, a mi se, eto povučemo. Imamo neke koji nisu u punoj formi. I broj ozljeda koje imamo nije uobičajen, ali našim igračima fali više treniranja, jačeg. Nismo svi u optimalnoj formi - dodao je Bišćan.

Na upit kako mu se dopala igra Andrijaševića, trener Rijeke je odgovorio:

- Pokazao je puno, pokazao je klasu i da će biti igrač na kojeg ćemo se moć osloniti, izdržao je svih 90 minuta. Po tom bi se moglo zaključiti da mu neće trebati puno da bude brzo u optimalnoj formi - zaključio je Bišćan.

Veseli da je zabio Teklić

Hajduk je u osam odigranih kola ostvario pet pobjeda, jedna remi i dva poraza.

- Interesantan derbi, prvo poluvrijeme pripalo je Rijeci, ali drugo potpuno nama, mijenjali smo neke stvari, težili smo pas igri i kombinaciji, ali falio nam je završni pas. Međutim, gol smo dali sasvim zasluženo - istaknuo je Burić.

Bod Vam je donio dvadesetgodišnji Teklić?

- Veseli nas, sve je selekcije prošao s nama, nije čudo da je on da’, on i jest takav igrač, da zabije - rekao je Burić.

Za Hajduk je debitirao Filip Bradarić.

>> Pogledajte što kaže Dani Olmo uoči utakmice LP-a protiv Atalante

Komentara 1

BL
bluesclues
18:41 17.09.2019.

ostaje nejasno zasto bi dinamo trebao imati "tezi posao", kako kaze autor, protiv varazdina nego hajduk protiv "slabasnog intera.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije