Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI S PREPONAMA

Gasquet zbog ozljede odustao od Australian Opena

Richard Gasquet
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.12.2018.
u 00:30

Gasquet je zbog te ozljede krajem studenoga već morao propustiti nastup u finalu Davis kupa u Lilleu, gdje je Hrvatska pobijedila Francusku.

Francuski tenisač Richard Gasquet, 26. na pojedinačnoj ATP ljestvici, u utorak je odustao od nastupa na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru u novoj sezoni, koji će biti održan od 14. do 27. siječnja 2019. u Melbourne Parku, objavio je radio France Infos.


 
- Radi se o ozljedi lijevog aduktora u predjelu prepona - izjavio je Gasquet te dodao kako je zbog te ozljede krajem studenoga već morao propustiti nastup u finalu Davis kupa u Lilleu, gdje je Hrvatska pobijedila Francusku.

- Nadam se da ću se što prije vratiti, možda već u veljači - izjavio je 32-godišnji Gasquet koji je prošle godine u 3. kolu Australian Opena poražen od kasnijeg pobjednika, Švicarca Rogera Federera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije