Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE MU SE ISPUNITI ŽELJA

Španjolci objavili katastrofalne vijesti za Luku Modrića! Ovo će jako rastužiti hrvatskog kapetana

UEFA Champions League football match - Real Madrid vs Bayern Munich
Foto: Alberto Gardin/IPA Sport / ipa-agency.net
1/5
14.05.2024.
u 20:32

Iako će u rujnu napuniti 39 godina, Modrić niti ne pomišlja na kraj karijere. Više je puta ponovio da želi ostati u Realu i iduće sezone, a po mogućnosti se umiroviti u dresu kraljevskog kluba.

Gdje će najbolji hrvatski nogometaš ikada nastaviti karijeru? Luka Modrić i Real Madrid suradnju imaju do 30. lipnja ove godine, a nagađa se da će se vrlo brzo znati baš sve. Real je proslavio naslov španjolskog prvaka tri kola prije kraja La Lige, a kraljevski klub još ima i ono najslađe, najveće nogometno finale. U Londonu će se, na mitskom Wembleyju Real sučeliti s dortmundskom Borussijom u borbi za europsku krunu. Osvoje li Modrić i Real 15. europski naslov za klub sa Santiago Bernabeua, hrvatski će virtuo i službeno postati najtrofejniji igrač u povijesti Reala.

Iako će u rujnu napuniti 39 godina, Modrić niti ne pomišlja na kraj karijere. Više je puta ponovio da želi ostati u Realu i iduće sezone, a po mogućnosti se umiroviti u dresu kraljevskog kluba.

Međutim, Lukina velika želja neće biti ispunjena. Naime, španjolski mediji pišu da mu Real neće ponuditi novi ugovor. Pozivajući se na izvore bliske klubu, tvrde da navijači Reala gotovo sigurno gledaju posljednje kadrove Luke Modrića u bijelom dresu. Ukoliko ne dođe do radikalnih promjena, na kraju sezone, po isteku ugovora, trebao bi se nakon 12 godina oprostiti od Madrida.

Odlučeno je da mu Real neće ponuditi novi ugovor nakon što trenutni istekne 30. lipnja, saznaje Relevo. Tu će odluku klub provesti u djelo u sljedećih nekoliko tjedana te će se oprostiti od klupske legende s počastima koje zaslužuje.

Prema ranijim informacijama Luka ima ponude iz MLS-a i Saudijske Arabije, a nedavno ga je i Dinamo pozvao da se vrati u plavi dres.

 
Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
21:22 14.05.2024.

Šta je tu katastrofalno?39 god. ... da ima 25 god. i ovi mu ne daju novi ugovor,,to je katastrofa,vrijeme je za mlađe,bez obzira što je to nepoderivi Luka....

BA
BartolomejIV
22:27 14.05.2024.

Genij nogometa Modrić mogao bi otvoriti međunarodnu školu i trening talenata za vrhunski nogomet, najpoznatiju na svijetu

CR
Croissant
21:06 14.05.2024.

Ne znam, ali ako je stvarno tako, neka ode Luka u Inter iz Milana. Momcad napreduje, u italiji možeš igrat do sredine 40ih. Mogli bi osvojiti ligu prvaka s Lukom u vezi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije