Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno se promijenio

FOTO Pogledajte kako je Baby Lasagna izgledao u tinejdžerskim danima, mnogi ga uspoređivali s kolegom

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/23
14.05.2024.
u 19:56

Baby Lasagnu sutra očekuje doček i u Umagu nakon nastupa na Euroviziji, a mi smo pronašli njegove fotografije iz tinejdžerskih dana

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji 28-godišnji Marko Purišić, svima poznatiji kao Baby Lasagna osim glasom i energičnim nastupom, osvojio srca obožavateljica i svojim izgledom. No, ranije je izgledao potpuno drugačije.

Mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako je tada izgledao baš poput američkog slavnog pjevača Justina Biebera. Na Instagram profilu 2013. godine objavio je i fotografiju na kojoj je nosio kraću frizuru. "Kako si bio mlad, a vidi te sad gdje si stigao", glasi jedan od komentara.

 

U našoj galeriji pogledajte fotografije Baby Lasagne iz tinejdžerskih dana.

1/15

 

Podsjetimo, najviše plasirani hrvatski predstavnik u povijesti Eurovizije je Baby lasagna koji dolazi i na stadion Šalata na prvi veliki samostalni koncert u četvrtak 12. rujna. To će biti njegov prvi samostalni koncert, a time se pohvalio i na društvenoj mreži Instagram gdje je otkrio kako jedva čeka. "Jedva čekam da se vidimo i zatancamo! Meow!", napisao je u opisu objave.

Gost jučerašnjeg središnjeg HTV-ovog Dnevnika najtraženija je osoba u Hrvatskoj, pa i šire – Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna. Odmah na početku razgovora istaknuo je da mu se život promijenio za 180 stupnjeva. – Već od Dore je to uzelo maha, ali evo sad je baš otišlo na neku novu, nepoznatu razinu, u kojoj se još uvijek pokušavam snaći. Ali, apsolutno, svaki aspekt života mi se promijenio, bar u poslovnom dijelu – kazao je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Purišić (@junge95)

 

VEZANI ČLANCI:

 

Dodao je da je malo umoran, ali duševno ispunjen. Nije očekivao doček kakav obično dobije hrvatska reprezentacija. Prema procjenama, više od 10.000 ljudi došlo ga je podržati, piše HRT. – Stvarno nisam očekivao, bilo me strah, što ako dođe 500 ljudi, bit će prazan trg, čemu će to sličiti? – kroz smijeh je priznao. Otkrio je da ne žali što nije pobijedio, nada se da nije razočarao publiku.

 

FOTO Pogledajte kako se Eurovizija gledala u hrvatskim gradovima

1/43

– Jedina razlika između mene i Nema jest to što će njemu biti pehar na polici, rekao je. – Mislim da se ovo nikad u povijesti nije dogodilo, da je na Spotifyu Hrvat ovako visoko, istaknuo je. "Rim Tim Tagi Dim" pjeva se i pleše diljem svijeta, od najmlađih do najstarijih. Čime je zaludio publiku? – Malo mi je ovako teško reći što sam ja tome pridonio. Ja sam svoj, pokušavam biti svoj u glazbi, razgovorima i tako – rekao je skromno. Jedan od najemotivnijih trenutaka dočeka u Zagrebu bio je zagrljaj cijelog Markova tima, bilo je tu i suza. Vidjelo se da su kao obitelj. Marko kaže da se stvorio među njima osjećaj zajedništva, jedinstva.

 

FOTO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Obožavatelji dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

 

– Kad izađeš na pozornicu i znaš ovog čovjeka već pet godina, deset, to je totalno drukčije nego da je neki stranac pored tebe, i bio je baš taj osjećaj jedinstva kad smo skupa nastupali – naglasio je. Ogromnu promociju Hrvatske, Istre i Umaga u svijetu donio je Markov tim posljednjih dana. Čipkani tabletići nakon mnogo vremena ponovno su modni hit. – To je još jedno područje gdje ne želim i ne mogu sâm uzimati zasluge. Tu je bio tim prijatelja, a jedan od njih je Luka Grgić sa svojim idejama. Znao sam da želim nešto tradicionalno povezano s rockom. I onda je on tu nastupio, pa se malo uplela i Valentina Pliško, naša dizajnerica i sve je nekako teklo. Znao sam koju poruku želim poslati, a oni su znali kako je oblikovati – rekao je.

 

VIDEO: Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji: 'Za to se oduzimaju bodovi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije