Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRATI SE'

Srpski mediji poslali poruku Goranu Ivaniševiću, nije im jasno što se događa

Novak Đoković rastaje se od svog trenera Gorana Ivaniševića
Foto: CGALBUQUERQUE
1/5
13.05.2024.
u 19:08

Bio je to najbrži Đokovićev poraz u cijeloj karijeri, onaj koji će loše odzvoniti pred drugi Grand Slam turnir sezone u Roland Garrosu. Iako je do sada turnir u Rimu osvajao čak šest puta, ove je godine već nakon trećeg kola izgubio priliku da obrani naslov.

Težak poraz doživio je Novak Đoković u dvoboju 3. kola ATP turnira iz Masters serije u Rimu. I dalje najbolji tenisač na svjetskoj rang-ljestvici izgubio je od čileanskog predstavnika Alejandra Tabila sa 6:2, 6:3. Bio je to meč koji je stigao samo dva dana nakon nemilog incidenta. Tada je, podsjetimo, Đoković slučajno s tribine bio pogođen bocom u glavu. Nakon tog je incidenta Đoković morao ići na šivanje glave.

Đoković nije igrao dobro, a sve što je pokušavao nije mu polazilo za rukom. U prilog mu nije išlo niti to što ga je domaća, rimska publika u nekoliko navrata glasno izviždala, s velikim finalom nakon meča, kada su zvižduci bili i najglasniji. Meč je trajao samo sat i osam minuta, a 32. tenisač svijeta upisao je jednu od najvećih pobjeda u svojoj karijeri.

Bio je to najbrži Đokovićev poraz u cijeloj karijeri, onaj koji će loše odzvoniti pred drugi Grand Slam turnir sezone u Roland Garrosu. Iako je do sada turnir u Rimu osvajao čak šest puta, ove je godine već nakon trećeg kola izgubio priliku da obrani naslov.

A na srpskom Espresu nakon ovoga šokantnog poraza objavljen je članak pod naslovom "Gorane, vrati se, sve ti je oprošteno". Tekst je upućen našem Goranu Ivaniševiću kojega je Đoković nedavno otpustio iz svoga tima.

"Navikli smo da Novak lomi reket, da se svađa sa sucem, publikom, ali ovoga puta ništa od toga. Ono što su mnogi primijetili je da je izostala boksačka reakcija, odakle Đoković crpi najviše energije.

Znao je da je ljutit na Gorana Ivaniševića, no ovoga puta vidjeli smo pomirljiva lica koja su očito bila spremna na šokantan epilog. Puno toga ne ide u prilog vlasniku 24 Grand Slam naslova uoči najvažnijeg dijela sezone.

Novak brani naslov na Roland Garrosu i ako ne stigne do finala to će automatski značiti pad s vrha ATP liste. Nakon incidenta s bocom u Rimu i nikad gore sezone treba mu velika podrška.

Ljubitelji, ali i teniska javnost, pitaju se tko je dovoljno dobar mentor da "brine" o najboljem na svijetu i vodi ga do novih rekorda i dugo čekanog olimpijskog zlata. Nenad Zimonjić trenutno je u Đokovićevom timu, ali mnogi smatraju da on nije dugoročno rješenje", navodi se u tekstu.

Komentara 9

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:02 13.05.2024.

Što se događa? Đoković će za par dana proslaviti 37. rođendan. To se događa.

TO
tomislav10
20:59 13.05.2024.

Što se to Goranu treba opraštati? Valjda mu se oni trebaju izviniti i puzati pred njim...

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
07:12 14.05.2024.

Doping kontrola ga je uzela na zub. Dosta je više bilo. A bez bjesomučnog trčanja Đokoviću je mjesto oko 10-og mjesta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije