Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI TRENUCI NAKON NAPADA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Atentat u Slovačkoj: Tjelohranitelji ranjenog slovačkog premijera odvlače u auto

Reuters
15.05.2024.
u 16:08

Atentat se dogodio oko 14:30 u gradu Handlova u središnjoj Slovačkoj. Do pucnjave je navodno došlo kada je Fico stigao kako bi se rukovao s okupljenima

Odmah nakon vijesti o atentatu na Roberta Fica, pojavile su se fotografije privođenja napadača, a vrlo brzo i uznemirujuća snimka koja prikazuje prve trenutke nakon napada. Na njoj se vide tjelohranitelji koji doslovno pokušavaju uvući ranjenog slovačkog premijera u limuzinu. On ne može hodati. S druge strane, policija privodi napadača. 

Atentat se dogodio oko 14:30 u gradu Handlova u središnjoj Slovačkoj. Do pucnjave je navodno došlo kada je Fico stigao kako bi se rukovao s okupljenima. Slovački medij Topky doznaje kako je napadač navodno ispalio četiri hica, od kojih su tri pogodila premijera. Neki svjedoci tvrde da je premijer zadobio ozljede u trbuh, prsa i glavu.

 'Nešto iza 14.30 sati smo dobili informaciju o propucanom muškarcu u Handlovi. Poslali smo spasilački helikopter do 59-godišnjeg pacijenta. Intervencija je još u tijeku”, potvrdili su iz Operativnog centra Hitne medicinske pomoći Slovačke Republike.

FOTO Dan koji će Slovačka pamtiti: Izvršen atentat na Roberta Fica

1/28

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE.

 

 

Ključne riječi

Komentara 18

BJ
bjmaro
17:29 15.05.2024.

EU nažalost postaje sve nasilnija i nesigurnija . 50% krivnje snose nesposobni političari koji se neznsju nositi sa problemima i naturanje neprirodnog svjetonazora + migranti i evo okidaca za zlo

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:51 15.05.2024.

A što je pozadina napada?

XY
XYZ52
17:46 15.05.2024.

A kako su ga to njegovi tzv. tjeloharnitelji cuvali? Ili su grupa lakrdijasa, sto je vrlo moguce, ili su dobili naputak da omoguce ovo sto se dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije