Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RADI ČUDNE STVARI'

Casillas: Nova lopta Lige prvaka je katastrofalna

Lopta
Uefa.com
17.09.2009.
u 11:28

Vratar Real Madrida Iker Casillas (28) nije skrivao svoje nezadovoljstvo novom loptom kojom se ove sezone igra Liga prvaka, najejlitnije klupsko nogometno natjecanje.

- Nova lopta Lige prvaka je totalna katastrofa. Žao mi je što to moram reći, ali došlo je do faze kada se to više ne smije nastaviti. Let lopte je katastrofalan. Mogli ste to vidjeti već i na Kupu konfederacija i Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj – rekao je Casillas za španjolski sportski dnevnik As.

Lopte za Ligu prvaka, Kup konfederacija i Europsko prvenstvo proizvod su slavnoga njemačkog proizvođača sportske opreme Adidasa, a Casillas kaže da nema samo on loše mišljenje o njihovoj kvaliteti.

- Razgovarao sam s Buffonom, Čechom i Reinom i svi mi kažu isto. Lopta koja se koristi u Primeri je bolja, isto se znaju događati čudne stvari, ali puno rjeđe – dodao je španjolski vratar, koji je u utakmici 1. kola skupine C Lige prvaka na gostovanju kod Züricha primio dva gola (pobjeda Reala 5:2).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije