Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SINA

Bivša djevojka Davora Šukera prolazi kroz jako teško razdoblje

Ana Obregon
Foto: Gtres/Pixsell
1/9
02.11.2019.
u 11:55

Sin Ane Obregon liječi se u SAD-u i često se javlja na Instagramu gdje objavljuje motivacijske poruke za sve ljude koji se nalaze u teškim situacijama.

Španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon (65) od prošle godine prolazi kroz teško razdoblje. Njen sin Alex Lequio (27) vodi borbu s rakom, no dobra je vijest da situacija ide na bolje.

Nakon što mu je ustanovljena bolest Alex se nije pojavljivao u javnosti, ali je prije nekoliko dana bio na jednom događaju u Španjolskoj čime je potvrdio da se osjeća bolje.

Sin Ane Obregon liječi se u SAD-u i često se javlja na Instagramu gdje objavljuje motivacijske poruke za sve ljude koji se nalaze u teškim situacijama. 

- Sve je stvar stava i to će razumjeti svatko tko se nađe u mojoj situaciji. Ljudi različito reagiraju kada ih pritisnu problemi. Imam podršku obitelji i prijatelja, a moja majka je nevjerojatna žena - rekao je Alex Lequio i dodao:

- Ako je nekad vidite da je loše raspoložena, nazovite me jer i ja želim vidjeti kako to izgleda.

I Ana Obregon teško proživljava situaciju kroz koju joj sin prolazi. Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju iz 1992. godine s bebom Alexom.

"27 godine kasnije ti si jedina stvar koja me čini ponosnom", napisala je slavna Španjolka koja često poziva svoje pratitelje da se uključe u akcije borbe protiv raka. Poruke podrške stižu joj sa svih strana.

Ana Obregon hrvatskoj je javnosti poznata i po tome što je tri godine bila u vezi s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom dok je igrao nogomet u madridskom Realu. Šuker ju je i zaprosio, ali ga je odbila.

- Identificiram se s filmom 'Odbjegla nevjesta' jer se to dogodilo svaki puta kada su me pitali da se udam... - rekla je svojedobno Obregon i dodala:

- Jadni Davor je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u Txistu (poznati restoran u Madridu), pila sam vino i na kraju se skoro ugušila.

>> Pogledajte kako danas izgleda Ana Obregon

Ana Obregon
1/9

 
Ključne riječi

Komentara 10

Avatar links
links
16:40 02.11.2019.

originalno inteligentni brand... prsten u čašu vina..kako originalno

Avatar ucjena
ucjena
16:02 02.11.2019.

Dobra omama,

UM
Umoran
06:46 03.11.2019.

Djevojka?? Pa i tad kad je sa Sukerom hodala, vec i tad je bila baba a sad je totalni metuzalem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije