Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER-BOMBA

U najavi je top priča ljeta: Na pomolu posao od 100 milijuna eura, evo tko je sve uključen u veliki paket

Bundesliga - Bayer Leverkusen v 1.FSV Mainz 05
Thilo Schmuelgen/REUTERS
02.04.2024.
u 11:33

- Za ovog igrača sprema se XXL-ponuda. Cijena bi mogla biti ogromna - pišu španjolski mediji

Najveća priča ovosezonskih izdanja "liga Petice" je svakako Bayer iz Leverkusena. Njemački klub krupnim koracima hita prema tituli prvaka, a po svoj prilici prekinut će dugogodišnju dominaciju minhenskog Bayerna. Momčad predvođena nekoć sjajnim veznjakom Xabijem Alonsom igra fantastičan nogomet, a na terenu svi igrači iz tjedna u tjedan daju maksimum. Tako je bilo i proteklog vikenda kad je Bayer na svom terenu preokretom pobijedio Hoffenheim. Gosti su vodili do 88. minute, a onda je Andrich izjednačio, ne bi li Schick u prvoj minuti sudačke nadoknade zabio za veliki preokret.

Nakon te pobjede, odnosno poraza Bayerna kod kuće u velikom derbiju proiv Borussije (0:2), prednost Bayera na ljestvici pred drugolasiranim Bayernom porasla je na 13 bodova, devet kola prije kraja. A na ljeto se očekuje odlazak iz Leverkusena nekih glavnih igrača. Jedan od njih je i Florian Wirtz. Ovaj je 20-godišnji ofenzivni veznjak prava napast za sve suparničke obrane, ove sezone u njemačkoj Bundesligi zabio je sedam golova uz deset asistencija.

Iako su po njega već ranije krenuli Manchester City, Liverpool i Bayern, čini se kako je madridski Real postao prvi kandidat za njegovo dovođenje ovog ljeta. Po pisanju španjolskih medija, Real je već napravio neke konkretne poteze, a učinit će sve kako bi mladić odjenuo upravo njihov dres. Međutim, posao koji bi trebao vrijediti stotinjak milijuna eura bit će teško ostvariv, jer ovoga ljeta u Real po svemu sudeći stiže Kylian Mbappe. Za njega Real neće morati PSG-u plaćati odštetu, ali spominje se veliki bonus za igrača prilikom potpisa ugovora.

Moguće je stoga da će Real htjeti dogovoriti dolazak Wirtza za ljeto 2025. godine, pa da će mladić ostati još jednu sezonu na posudbi u Leverkusenu, no pitanje je što ustvari želi sam igrač, koji bi mogao odmah preći u neki drugi klub koji ga želi dovesti.

- Real Madrid sprema XXL ponudu za Floriana Wirtza u 2025. godini. Cijena bi mogla biti ogromnih 100 milijuna eura - tvrde novinari španjolskog portala Fichajes.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije