Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINCI U VARAŽDINU

Bišćan vjeruje: Mislim da ćemo pobijediti, ali ne smijemo se opustiti

Velika Gorica: Trening hrvatske nogometne reprezentacije U21
Igor Kralj/PIXSELL
27.03.2022.
u 16:44

- Oni će biti neopterećeni rezultatom i bit će otvoreniji za igru. I mi ćemo biti malo drugačije postavljeni, trebala bi to biti nešto zanimljivija utakmica. Finska je sasvim pristojna momčad i ne smijemo se ni malo opustiti. Vjerujem u svoje dečke i mislim da ćemo pobijediti Finsku (utorak, 29. ožujka u Varaždinu, nap.a.) i približiti se našem glavnom cilju - analizirao je Bišćan Fince

Mlada hrvatska nogometa U21 reprezentacija u Varaždinu je u sedmom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo remizirala s Austrijom 0:0. Bio je to prvi remi izabranika Igora Bišćana u ovim kvalifikacijama, prije toga su ostvarili šest pobjeda. Hrvatska je u drugom poluvremenu bila najbliže pogotku kada je u 80. minuti Palaversa zatresao gredu. Hrvatska je utakmicu završila s igračem manje, jer zbog drugog žutog kartona u 82. minuti isključen je Lukas Kačavenda.

Ostala je momčad Igora Bišćana na prvom mjestu skupine s 19 bodova, dok su Austrijanci treći s 13 bodova i praktički su izgubili šanse za prvo mjesto. Norveška je druga s 15 bodova i utakmicom manje od Hrvatske.

- Austrija je pokazala da je ozbiljna momčad. Nije baš bilo previše ljepote u utakmici. Kada se činilo da smo se dovoljno nametnuli i da je pogodak blizu, dogodio nam se crveni karton, onda smo na kraju morali čuvati rezultat. Nismo najzadovoljniji jer nismo pobijedili i nastavili niz, no dečki su odigrali ozbiljnu utakmicu jer nam Austrijancu nisu stvorili šansu. Pokazali su dečki karakter, ozbiljnost, kvalitetu i na kraju možemo biti zadovoljni bodom - rekao je izbornik Igor Bišćan.

Kakav će protivnik biti Finska?

- Oni će biti neopterećeni rezultatom i bit će otvoreniji za igru. I mi ćemo biti malo drugačije postavljeni, trebala bi to biti nešto zanimljivija utakmica. Finska je sasvim pristojna momčad i ne smijemo se ni malo opustiti. Vjerujem u svoje dečke i mislim da ćemo pobijediti Finsku (utorak, 29. ožujka u Varaždinu, nap.a.) i približiti se našem glavnom cilju - zaključio je Bišćan.

Antonio Marin, nogometaš Dinama na posudbi u Šibeniku, odigrao je prvih 70 minuta protiv Austrije, a nakon utakmice dao je svoje viđenje.

- Bila je to tvrda, čvrsta utakmica u kojoj su se dvije najbolje momčadi skupine taktički nadmetale. Možda smo zaslužili i sva tri boda, ali s obzirom na crveni karton, mislim da je ishod realan. Izbornik nam je na poluvremenu rekao da ostanemo čvrsti u obrani i pokušamo postići pogodak. Sada se treba u tri dana odmoriti i uzeti sva tri boda protiv Finske - rekao je Marin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije