Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seli u Moskvu?

Bilićev Lokomotiv lovi Rakitića, ponudit će osam milijuna eura

\'Sevilla\'s Ivan Rakitic (C) and Valencia\'s Joaquin Sanchez fight for the ball as Tino Costa watches during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, March 20, 2
\'HEINO KALIS\'
30.12.2012.
u 15:59

Bilićev klub već je na ljeto nudio deset milijuna eura za Rakitića, ali je Sevilla odbila ponudu

Prema pisanju andaluzijskog El Desmarquea, Ivan Rakitić uskoro bi mogao napustiti Sevillu. Za njega je već duže vrijeme zainteresiran moskovski Lokomotiv kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Bilićev klub već je na ljeto nudio deset milijuna eura za Rakitića, ali je Sevilla odbila ponudu. Ipak, klub se sada nalazi u teškoj financijskoj situaciji pa bi sada mogao pristati i na manji iznos, tvrdi El Desmarque, a ponuda Lokomotiva trebala bi iznositi osam milijuna eura.

Komentara 1

HI
higuita
17:03 30.12.2012.

biliću svaka čast na njegovom radu u repki,ali da čovjek nije prije hsv uzeo badelja za pišljivih 4,5 milona eura to mu je najveći propust u dosadašnjoj karijeri sigurno bi bio među prvih 5 na tablici,a ovako mu negine sredina do kraja prvenstva jer su cska,zenit,spartak,rubin kudikamo jaći igrački,a bilić je to mogao lako riješiti sa jakim igračem u vezi tipa badelj jer mu raketa nije do koljena što če se i pokazati u budučnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije