Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finale cap-a

Zigman svojom fantazmagorijom publici priuštio čistu radost

cap
Foto: Pixsell
1/14
13.04.2014.
u 17:00

Dvojac Lokomotiva briljirao je suknjama nepogrešive konstrukcije i izrade kakva nedopustivo nedostaje nekim našim dizajnerima.

Otpočetka svoje karijere Juraj Zigman bio je drugo ime za spektakl i jamac odlične završnice Schwarzkopf Cro A Portera. Tako je bilo i preksinoć kad je grandioznu halu filmskog studija Jadranfilma gotovo digao na noge spektakularnom revijom. I modom, naravno!

Svoju je fantazmagoriju o ženi svijeta Zigman iznova prenio na tekstil od čijih je slikarija oblikovao kostime s oznakama svih podneblja i raznolikih odnosa prema ženskom tijelu u njima. Ljudi su razgaljeni otišli kući. Prije toga vidjeli su kolekciju Hippy Gardena lady-stila s geometrijskim krojnim elementima i dezenima. Sonja Lamut ispričala je modelima biografiju žene i njezine najvažnije životne etape.

– Zanima me prostor između tijela i odjeće – rekla nam je, a to se i vidjelo: taj je prostor sve veći, a modeli otuđeni klize, vode svoju politiku... Dvojac Lokomotiva briljirao je monumentalnim diorovski razigranim suknjama nepogrešive konstrukcije i izrade kakva nedopustivo nedostaje nekim našim dizajnerima. Šteta što su na reviji modeli pokazani zbrda-zdola. Linea Exclusive vratila se lijepim crnim haljinama, a izlet u neke druge modele pokazao se promašajem.

Slavonski duo Twins razgalili su nas modnom pričom o slavonskome stolu nakon krizmanja – u modele su uklopili zidne krpe s vezenim porukama, stolnjake, šalice, žličice... Već viđeno, ali ne na njihov način.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije