Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Zgodni Luka Basi za CMC festival ima opasnu kombinaciju

Luka Basi
Foto: Promo
1/3
14.04.2017.
u 19:05

Luka će se ovom pjesmom neodoljive melodije i ritma koji poziva na ludi provod po prvi puta predstaviti publici u Vodicama na CMC festivalu 2017 čemu se jako veseli.

Novo ime na našoj glazbenoj sceni, mlad i jako zgodan Luka Basi, prvo je poharao radijske postaje zaraznim hitom „Nisam ja od jučer“ u duetu s popularnim Jolom, a sada najavljuje pravi glazbeni uragan koji donosi njegov novi singl - „Kombinacija“! Luka će se ovom pjesmom neodoljive melodije i ritma koji poziva na ludi provod po prvi puta predstaviti publici u Vodicama na CMC festivalu 2017 čemu se jako veseli.

„Kombinacija je pjesma koju osjetiš u sekundi i ne da ti mira, zavolio sam ju na prvo slušanje. Nosi snažnu poruku o tome kako često gubimo vrijeme na pogrešne ljude, ali kada nađemo onu pravu osobu, život se mijenja nabolje i ona postaje tvoja životna kombinacija, osoba s kojom želiš na kraj svijeta!“, rekao je Luka koji se može pohvaliti moćnim vokalom i energičnom interpretacijom.

Nakon što se „Nisam ja od jučer“ bliži brojci od 2 milijuna YouTube pregleda, što je uistinu veliki uspjeh za tako mladog izvođača, Luka s pravom očekuje puno od svog novog singla, baš kao i njegovi suradnici, vrhunski glazbenici koji su radili na pjesmi. Za odličnu radiofoničnu produkciju i moderne ritmove zaslužna je ekipa Raay Music-a (Raay i Krešimir Tomec), dok su glazbu zajedničkim snagama napravili Raay, Marjetka Vovk, Samuel Waermö i Jimmy Jansson, a stihovi su djelo dokazanog majstora svog zanata Faye.

Za „Kombinaciju“ je u ožujku na otoku Krku u produkciji Karo medie snimljen i atraktivan ljetni video spot čijeg će se snimanja Luka zasigurno sjećati čitav život obzirom da se smrznuo plivajući u hladnom moru, no srećom, društvo mu je pravilo desetak zgodnih cura koje imaju vrlo zanimljivu ulogu u spotu. O tom iskustvu Luka kaže:

„Nisam osjetljiv tip, ali plivanje u hladnoj vodi nije bilo nimalo ugodno, tim više što smo neke scene ponavljali i po nekoliko puta pa sam molio da svaki put bude zadnji”, otkrio je simpatični pjevač koji je pravo osvježenje na domaćem estradnom nebu, s čime se slažu i mnogi njegovi kolege. 

Za CMC festival Luka Basi se već priprema zajedno sa svojim bendom koji ga prati na brojnim nastupima koje prati glas nezaboravne atmosfere. 

>>'U Hrvatskoj ima puno dobre glazbe, ali i jako puno glazbe koju ne razumijem. O kritikama ne stignem razmišljati'

>>Uspješan menadžer stvarao dance-hitove pod pseudonimom A3​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije