Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Crekvini

Zbog bolesti otkazan je koncert Radojke Šverko: Nemam snage, nisam dobro

Zagreb: Najavljen humanitarni koncert Revijalnog orkestra Zagrebačke filharmonije & 4 dive
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
03.08.2023.
u 14:38

Večeras je u sklopu Kastafskog kulturnog ljeta pjevačica trebala održati koncert, ali zbog zdravstvenih tegoba morala ga je otkazati

Na službenoj Facebook stranici Kastafskog kulturnog ljeta posjetitelje su obavijestili kako otkazuju koncert Radojke Šverko (75) zakazan za danas u 21.00 sati. 

"Dragi naši, žao nam je što vas moramo obavijestiti da je koncert Radojke Šverko na Crekvini otkazan zbog bolesti izvođačice.
Svi oni koji su unaprijed kupili ulaznice za ovaj događaj mogu ostvariti povrat novca isključivo na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene, a na prodajno mjesto se trebaju javiti najkasnije do 22. kolovoza 2023. godine. Radojki Šverko želimo brz oporavak i nadamo se da ćemo se ponovno vidjeti na našim događanjima. Iako smo izuzetno žalosni zbog ove situacije, zdravlje naše cijenjene izvođačice na prvom je mjestu te smo stoga, u dogovoru s gospođom Radojkom Šverko, morali donijeti tešku odluku o otkazivanju koncerta", napisali su organizatori Kastafskog kulturnog leta. Pjevačica se kratko javila i kazala da se loše osjeća.

VEZANI ČLANCI

"Žao mi je, jednostavno nemam snage. Nisam dobro. Boli me želudac od stresa", kratko je izjavila za 24 sata. Prije šest godina obilježila je 50 godina na glazbenoj sceni, a prije deset godina za nastupa u Krku doživjela je infarkt i nekoliko dana provela u bolnici. Od infarkta se uspješno oporavila i ubrzo se vratila na glazbenu scenu. 

"Dosta vremena provodim kod kuće. Nisam tip koji voli odlaziti u grad na kavu i na razna društvena događanja. Imam uski krug prijatelja s kojima se volim družiti privatno. Naravno, priroda posla je takva da ne možete biti izolirani, ali nakon svega toga najviše volim doći doma", rekla nam je u intervju prije dvije godine. Slobodno vrijeme provodi s kćerima, unucima, a prije pet godina je postala i prabaka. 

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

Komentara 5

Avatar Stradun
Stradun
15:20 03.08.2023.

Gđa Šverko, puno zdravlja želim.

HO
homofobic
16:58 03.08.2023.

Radojka Sverko dama hrvatske estrade! Pojavom,glasom i izvedbom je dominantna na pozornici. Nikada nije trebala koristiti se golotinjom i vulgarnostima da nadoknadi nedostatke jer je uvijek bila velika umjetnica! Pozna dob sve cini tezim. Zelimo joj snage jer vidimo da joj hrabrosti ne nedostaje!

CE
centirion
21:20 03.08.2023.

Respekt Radojki Šverko hrvatskoj divi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije