Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGO GA NISMO VIDJELI

FOTO Pogledajte kako se Maja Šuput družila s Mišom Kovačem: 'Postoje večeri koje pamtiš dok si živ'

Foto: Maja Šuput/Instagram
1/9
26.05.2024.
u 20:00

Omiljena Zagrepčanka sada je razveselila mnogobrojne obožavatelje lika i djela Miše Kovača, kojeg u posljednje vrijeme sve rjeđe viđaju u javnosti.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Maja Šuput (44) aktivna je na društvenim mrežama, gdje svakodnevno objavljuje fotografije i videozapise sa svojih nastupa, ali nerijetko otkriva i događanja iza svjetala pozornice. Simpatična Zagrepčanka sada je razveselila mnogobrojne obožavatelje lika i djela Miše Kovača (82), kojeg u posljednje vrijeme sve rjeđe viđaju u javnosti.

Naime, vrckava 44-godišnjakinja na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s legendarnim šibenskim pjevačem. U opisu objave napisala je: - Postoje večeri koje pamtiš dok si živ. Naši razgovori nakon nastupa u backstage-u su mi nahranili dušu - pjevačica je iskazala poštovanje i zahvalnost prema legendi domaće i regionalne glazbe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Na fotografiji fanovi mogu vidjeti razdragane kolege kako spremno poziraju nakon zajedničkog nastupa u istarskom hotelu i vinariji Meneghetti. Šuput na sebi nosi blještavu haljinu na jedno rame, a Mišo se na nastupu pojavio u jednostavnoj crnoj košulji i trapericama. Oboje su nasmiješeni, što je oduševilo Majine pratitelje jer je 82-godišnji pjevač prije samo nekoliko mjeseci završio u bolnici zbog povišene temperature.

- "Legenda Mišo Kovač", "Koja legenda", "Mišooo bravo!", "Mišo naša najveća legenda" - neki su od komentara podrške na objavu koja je pozitivno iznenadila više od 500 tisuća pratitelja omiljene izvođačice. 

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, popularna domaća pjevačica ovog je vikenda održala nastup za zagrebačke studente. Naime, ovih dana Zagrebom vlada prava studentska groznica. U petak se održala norijada u svim gradovima Hrvatske, a najveća ludnica tradicionalno je bila u glavnom gradu gdje su maturanti nakon okupljanja na Trgu bana Josipa Jelačića ''cipelcugom'' otišli na organiziranu proslavu na Bundeku.

Slavilo se i kod Studentskog doma Stjepan Radić gdje su obilježeni tradicionalni Radićevi dani. Na tisuće studenata ondje je do kasnih jutarnjih sati moglo uživati u nastupu popularne hrvatske pjevačice Maje Šuput. Neki izvori kažu da se pred poznatim studentskim domom okupilo i do 10 tisuća euforičnih studenata.

GALERIJA: FOTO Maja Šuput zapjevala pred tisućama studenata: 'Slike govore sve'

1/21

Kao i uvijek, nisu propustili pokazati svoju kreativnost, pa je na jednom transparentu istaknuta poruka "Na Savi robu perem Majushkom". Oduševljena pjevačica putem društvenih mreža zahvalila se na sinoćnjoj atmosferi: - Slike govore sve. Sinoć su studenti pokazali svoju srčanost, energiju, ljubav, prijateljstvo. Neću zaboraviti Radićeve dane i ovu svirku dok sam živa, beskrajno sam vam zahvalna na tome. - napisala je.

Inače, Radićevi dani održavaju se od 23. do 25. svibnja, a uz bogat sportski i glazbeni program, zadnji dan za studente je organiziran koncert gosta iznenađenja. Ove godine to je omiljena domaća zabavljačica Maja Šuput. Ulaz je besplatan za sve studente iz Republike Hrvatske, a preduvjet je predočenje X-ice.

VIDEO: Sea Star zaplesao Rim Tim Tagi Dim uz Baby Lasagnu

Komentara 1

Avatar istovari
istovari
05:44 27.05.2024.

Drago mi je da će povijest zabilježiti ovaj epski događaj. Dijalog koji se vodio među akterima je bez presedana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije