Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimanje nove kolekcije

Zahvaljujući virtualnoj stvarnosti Robert Sever otkrio što se događa iza kulisa modnog snimanja

Robert Sever
Foto: Promo
1/8
22.11.2016.
u 11:40

U virtualnu stvarnost zavirile su i poznate obožavateljice Sever branda: Katarina Baban, Sonja Kovač, Renata Sopek, Sementa Rajhard i Lucija Lugomer.

Modni dizajner Robert Sever u suradnji sa Samsungom premijerno je u City Centeru one West predstavio RS behind the scene, video koji donosi priču o prvom lookbooku zabilježenom 360-stupanjskom kamerom za tehnologiju virtualne stvarnosti. Pogled iza kulisa modnog snimanja za kolekciju, koja je nedavno predstavljena na 23. izdanju BIPA FASHION.HR-a, zahvaljujući novim tehnologijama donosi nezaboravno iskustvo i uvid u potpuno drugu stranu modne priče.

U virtualnu stvarnost zavirile su i poznate obožavateljice Sever branda: Katarina Baban, Sonja Kovač, Renata Sopek, Sementa Rajhard i Lucija Lugomer. Robert Sever odlučio se na snimanje ovog videa kako bi svojim obožavateljima, i svima koji vole i cijene modu, približio dio atmosfere s uzbudljivog modnog snimanja. 

- Na samom snimanju smo se odlično zabavljali kao i uvijek. Tim s kojim smo surađivali je tim koji stoji iza mnogo RS vizuala pa kako već godinama radimo zajedno i ovo je bilo samo još jedno zabavno iskustvo - prepričao je Robert Sever dojmove sa snimanja i dodao:- Sama ideja da se nešto može snimiti u 360 stupnjeva i potom prikazati u ovom formatu, zahvaljujući virtualnoj stvarnosti, je potpuno nadahnjujuća za puno različitih ideja koje mislimo i dalje komponirati u rad RS branda. 

Iako je njegova kolekcija Martina inspirirana razdobljem 70-ih dizajner je na ovaj način pokazao koliko prati i trendove moderne tehnologije i kako ih uklapa u svoju modnu viziju. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije