Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludi od ljubavi

Vruće strasti Scarlett Johansson i Seana Penna u Meksiku

scarlett johnasson
Foto: pixsell
1/3
10.03.2011.
u 11:49

Svjedoci koji su vidjeli par u meksičkom ljetovalištu Cabo San Lucas kažu da su se Scarlett i Sean ponašali poput zaljubljenih tinejdžera, ne skidajući ruke jedno s drugoga

Scarlett Johansson i Sean Penn ne dijeli 24 godina razlike jer  mlađahna glumica i holivudski veteran doslovno su poludjeli jedno za drugim. Naime, svjedoci koji su ih proteklog tjedna vidjeli na ljetovanju u odmaralištu Cabo San Lucas u Meksiku kažu da se par ponašao poput zaljubljenih ptičica koje se nisu mogle odvojiti jedna od druge. Došli su u hotel malo prije ponoći, a izašli su iz sobe tek u dva poslijepodne.

- Nisu se prestajali grliti i ljubiti poput dvoje tinejdžera koji su ludo zaljubljeni, izjavio je jedan od svjedoka.

Prijatelji glumice kažu kako je Scarlett oduševljena Pennom jer je stalno podiže svojom energijom, dok se on u nju zaljubio kao malo dijete i nema što ne bi napravio da njegova nova ljubav bude sretna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije