Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ples sa zvijezdama"

VIDEO Barbara Radulović i Robert Schubert očekivano pobijedili

Barbara Radulović
HRT
22.12.2012.
u 23:35

– Tehnika vam je bila savršena, ali koreografija preneobična za paso doble – komentirao je Bilman, no mala “nepravilnost” nije ga spriječila da im udijeli desetku kao i ostatak žirija.

Briljirali su tijekom cijele sedme sezone HTV-ovog plesnog showa, pa nije bilo ni za očekivati da će u velikom finalu biti ništa manje nego - najbolji. Favoriti Barbara Radulović i Robert Schubert pobjednici su “Plesa sa zvijezdama”.

U večerašnjem finalu Barbara i Robert za pobjedu su se borili s Mirnom Medaković i Damirom Horvatinčićem te Sašom Lozarom i Marijom Šantek. Svaki par izveo je dva plesa te u superfinalu, u koje su dospjele Mirna i Barbara, još jedan. Emisiju su otvorili Mirna i Damir i za svoj “majstorski” jive dobili četiri desetke.

– O tome koliko vam je bilo teško spremati ovaj ples pričat ćete unucima, a ja vam kažem da ste dostigli majstorstvo – pohvalila ih je Milka Babović. Dinko Bogdanić dodao je da su ga koreografijom i kostimima podsjetili na kultni mjuzikl “Briljantin”. Slijedili su Barbara i Robert koji su svojim paso dobleom zbunili Davora Bilmana.

– Tehnika vam je bila savršena, ali koreografija preneobična za paso doble – komentirao je Bilman, no mala “nepravilnost” nije ga spriječila da im udijeli desetku kao i ostatak žirija. Sambu Saše i Marije ocijenili su sa 36 bodova, ali zato su dobilii sve desetke za slijedeći ples, freestyle. Mirna i Barbara u freestyleu skupile su svaka 39 bodova i tako izjednačene ušle u superfinale. Saša i Marija glasovima gledatelja prvi su ispali iz borbe za prvo mjesto, a dvije superfinalistice dobile su 15 minuta da s partnerima osmisle koreografiju za cha-cha-cha. Na koju pjesmu će plesati parovi su doznali netom prije početka priprema za zadnji ples. Žiri je taj ples samo komentirao, a o pobjednicima su odlučili glasovi gledatelja.

– Ovo je trenutak u kojem trebaš reći nešto mudro, a ne možeš. Robert je izvukao najbolje iz mene, nadam se da sam i ja iz njega – ushićeno je rekla Barbara nakon pobjede, a Robert je dodao da bolju partnericu nije mogao dobiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije