Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je davno dogovoreno

Svi su Meghan krivili za Megxit, ali sada se otkrilo čija je još to bila ideja

Foto: PA/Pixsell
1/11
13.06.2020.
u 08:00

Dodali su da će biografija jasno objasniti kako je izbor za odstupanje s kraljevskih družnosti "daleko od brzog zaključka".

Nova knjiga autora Carolyn Durand i Omid Scobie koja izlazi početkom kolovoza trebala bi pratiti romansu Meghan Markle i princa Harryja od samog početka, te donijeti javnosti još uvijek nepoznate detalje, kao i njihovu stranu priče oko Megxita - napuštanja kraljevske obitelji. Kako se datum izlaska sve više bliži, poneki detalji pronalaze svoj put prema javnosti i prije cjelokupne knjige.

1/14

Tako je sad otkriveno da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa razgovarali o cijelom Megxitu prije nego što su se vjenčali, jer je Harry bio "duboko nesretan već dugo".

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) trenutno žive u dvorcu Tylera Perryja u vrijednosti od 18 milijuna dolara, a par se još u ožujku povukao s kraljevskih dužnosti.

Izvori su sada otkrili kako je biografija koja izlazi 11. kolovoza, dogovorena kako bi "istražila put para do njihove odluke".

"Sjeme Megxita je posijano prije nego što su se i vjenčali. Istina je da je Harry dugo bio duboko nesretan", rekao je izvor za američki The Sun.

"I on i Meghan otvoreno su razgovarali o tome da idu u drugom smjeru puno prije nego što su se vjenčali", nastavio je.

Dodali su da će biografija jasno objasniti kako je izbor za odstupanje s kraljevskih družnosti "daleko od brzog zaključka".

Foto: Amazon

Koautor Omid Scobie, koji je pratio princa Harryja i Meghan Markle na raznim kraljevskim turnejama, nedavno je za podcast The Heir Pod rekao da je priča sadržavala komplikacije koje čak ni oni nisu očekivali. 

"Ovaj projekt započeo je prije otprilike dvije godine, a došlo je do preokreta koje nitko nije očekivao", rekao je.

"Ne mislim ni da su Harry i Meghan, koji su se i sami borili sa stvarnošću situacije, očekivali da će se stvari odvijati onako kako su odvijale", rekao je objašnjavajući da biografija istinito govori o njihovoj priči.

"Bio sam na toliko angažmana i oko njih, koliko god je to moguće, i razgovarao sam s mnogo ljudi u njihovom životu, tako da nijedan kamen nije ostavljen bez promjene. Vidio sam kako par ostaje vjeran vlastitim uvjerenjima i snažno se suočava s nevoljama koje su se javno odigravale u medijima", pričao je novinar. 

Njih dvoje su od travnja ove godine službeno odstupili sa svih svojih kraljevskih dužnosti i preselili se sa sinom u Ameriku, a prije preseljenja, kako su pisali britanski mediji, dali su intervjue autorima ove knjige. 

Ključne riječi

Komentara 5

NL
ne_lupetkajte
11:20 13.06.2020.

Harry zna sta nece, ali nema pojma sta hoce.

MI
Milas
08:30 13.06.2020.

Prezvakana tema sto puta a zanimljiva isto kao i ona Doris -Boris ili kako se vec zovu ti likovi.

CR
credo
11:24 13.06.2020.

Al onim clancima sa story.hr nema premca. Na cemu je ta ekipa, tko zna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije