Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi trendovi

Severina je ikona stila, ali ovu haljinu koju je nosila prije 15 godina, danas sigurno ne bi odjenula

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
13.06.2020.
u 09:00

Elegantna bijela haljina danas se ne uklapa u Severinin modni stil koji se mijenjao kako su se mijenjali i trendovi.

Upečatljive i trendi modne kombinacije koje Severina nosi na svojim koncertima ali i privatno stavile su je na modni tron. Kraljica stila uvijek pazi na to kako kombinirati modne dodatke s odjećom koju je odabrala i to radi besprijekorno. U njezinom ormaru nalaze se brojni dizajnerski komadi i voli glamurozna izdanja, ali voli i casual stil. S godinama njezin stil se razvijao i postajao istančan, ali imala je i Severina modnih gafova i kombinacije koje je nekada nosila danas je teško zamisliti na njoj.

1/18

Jedna od takvih je i haljina koju je prije 15 godina nosila na dodjeli hrvatskog modnog Oscara. Ova elegantna bijela haljina danas se ne uklapa u Severinin modni stil koji se mijenjao kako su se mijenjali i trendovi. A prije 15 godina ovakva haljina je bila hit.

-  Za javna pojavljivanja se oblačim sama iz jednog jedinog razloga - jer krijem i od sebe i od drugih što sam kupila. Onda se svi iznenade odakle mi, a ja se pravim luda. Volim nositi sve što me čini sretnom, zadovoljnom i seksi. Pod tim seksi ne podrazumijevam sado-mazo opravicu ili neku mini suknju. Za taj osjećaj dovoljne su traperice, i njegova potkošulja i ostaci njegovih prstiju u mojoj kosi... i bez šminke.- otkrila je pjevačica u jednom intervju što voli nositi i kako bira odjeću.

25.06.2005., HRT, Zagreb - 2. hrvatski modni Oscar. Severina. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

Ključne riječi

Komentara 3

AT
alojz.targus
10:44 13.06.2020.

"Smišan " naslov ,što bi rekla ova....Ona je sve suprotno od navedenog.Niti se zna čestito odjenuti,niti ponašati...Jedino što ona dobro radi ,to smo svi mogli vidjeti,( Ja nekoliko puta). Zbog toga ,i što je višestruka četnička snaha još uvijek, pro srbi,imaju nešto reći o njoj

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:09 13.06.2020.

Koja je razlika izmedju Severine i Karleuse?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije