Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

Tko je Daria? Sever predstavio novu kolekciju pa otkrio kome ju je posvetio

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/9
25.10.2018.
u 08:00

Novitete iz Severove radionice iz prvih redova pratile su i Sonja Kovač, Barbara Kolar, Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin, Anja Alavanja Romac...

Samostalnom revijom Roberta Severa započeo je drugi dio programa modne manifestacije Bipa Fashion.hr. Jedan od najomiljenijih domaćih dizajnera predstavio je 32 odjevne kombinacije iz nadolazeće zimske kolekcije.

Sever se ovom kolekcijom okušao u novoj disciplini, a to je vrlo sveden kolorit. Naime, sve kreacije iz kolekcije 'Daria' rađene su u samo dvije boje, crvenoj i crnoj. 

-Za ovu kolekciju inspiracija nije bila samo jedna žena ili muza, već sve moje muze i žene. U stvari ova kolekcija sadrži elemente koje ja osobno u životu i ljudima najviše volim i prema kojima naginjem. Strast, senzualnost, disciplina,drama, ženstvenost, radost... Ime kolekcije je Daria, nadjenuo sam ju po Dariji Werbowy, koja je moj najdraži strani model-otkrio nam je Sever. 

Foto: Josip Regović/Pixsell

Revija, koja je održana pod pokroviteljstvom brenda Noelle na zagrebačkom Velesajmu, privukla je brojne ljubitelje mode među kojima je bilo i puno znanih lica. Novitete iz Severove radionice iz prvih redova pratile su i Sonja Kovač, Barbara Kolar, Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin, Anja Alavanja Romac, Hana Hadžiavdagić, Sementa Rajhard i brojne druge poznate dame koje cijene rad Roberta Severa. 

- Prepoznati smo po kvalitetnom pret a porter sadržaju, pa smo i ovoga puta to pripremili kao osnovu koju naše klijentice najviše vole. Elaborirali smo cijelu priču s više tekstura u samom izboru materijala, kao i s manjim brojem uzoraka nego inače. Materijali su i dalje većinom prirodni -od pamuka, svile i vune, preko nekoliko različitih vrsta čipke,chiffona pa sve do finih viskoza i umjetnog krzna - dodaje Sever.  

Večeras će svoje kreacije na tjednu mode predstaviti Twins, Staša Design, Jelena Holec i Klisab, dok je u petak na rasporedu samostalna revija Ivice Klarića. Veliko finale tjedna mode očekuje se u subotu kada će svoje kreacije predstaviti 5 domaćih brendova. 

Foto: Josip Regović/Pixsell

Pogledajte i top 10 najgorih padova na modnim pistama. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije