Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od odbrojavanja

Svijet neće vidjeti fotografije gole Emme Watson, evo i zašto

emma watson
Foto: Gtres/PIXSELL
1/9
24.09.2014.
u 19:21

Sve je bila marketinška kampanja za sprečavanje daljnjeg objavljivanja privatnih fotografija golih zvijezda

Prijetnja hakera kako će svijetu otkriti fotografije gole Emme Watson pokazala se kao prevara. Naime, riječ je o marketinškoj kampanji kojom se želi ukinuti forum 4chan na kojem su objavljene ukradene fotografije hollywoodskih zvijezda.

Nakon što je prošli tjedan Emma Watson pred UN-om održala moćan govor o feminizmu, internetom su se proširile prijetnje kako će kao odmazda za njene riječi biti objavljene njene gole fotografije.

No, u srijedu je stranica s prijetnjom EmmaYouAreNext.com preusmjerena na kompaniju Rantic Marketing s porukom ''zatvorite 4chan'' (#ShutDown4chan).

– Pridružite nam se kako bismo zatvorili 4chan i spriječili objavljivanje novih fotografija. Nijedna od ovih žena to ne zaslužuje i zajedno možemo napraviti razliku – piše na stranici.

Također, skupina je unajmila publicista kako bi skrenuli pažnju na ovu temu te su apel poslali i američkom predsjedniku Baracku Obami.

>>Emma Watson je sljedeća? Odbrojavanje do objave golišavih fotki

>>Emma Watson postala UN-ova ambasadorica dobre volje

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Reuters/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije